IR ogrevanje Ogrevanje in hlajenje

Infrardeče ogrevanje z IR paneli je ena najugodnejših vrst gretja

Infrardeče ogrevanje temelji na unikatni tehnologiji s številnimi prednostmi. Tako gre za rešitev, ki prodira v vse večje število domov, obenem pa postaje vse bolj razširjena v poslovnih prostorih, industrijskih halah ipd. V podjetju IR paneli d.o.o. vam ponujamo plošče Sundirect, ki so proizvod enega vodilnih proizvajalcev tovrstnih izdelkov na svetu …

Plošče za infrardeče ogrevanje so izjemno učinkovite pri pretvorbi energije

Infrardeči sevalni paneli so naprave, ki so nadpovprečno uspešne pri izrabi električne energije – v toploto se namreč pretvori kar do 99 odstotkov prejete energije. Naprave znamke Sundirect so pri tem še posebej učinkovite. Z njimi lahko opremite celotni dom ali pa jih uporabite zgolj v posameznih prostorih. Zaradi odličnega izkoristka, predvsem pa zaradi edinstvenega sistema delovanja – kot medij za prenos toplote ni potreben zrak, saj bo toplota neposredno ogrela predmete v bližini – gre nedvomno za eno najugodnejših opcij ta hip.

Ogrevanje z IR paneli

Gretje z IR paneli poskrbi za enakomerno razporeditev toplote

Infrardeče ogrevanje je obenem izredno prijetno. Valovi se širijo enakomerno, pri tem pa ne prihaja do dvigovanja zraka in prahu, kar je sicer pogosta težava pri ogrevanju. Tako je gretje z IR ploščami zelo priporočljivo tudi v primeru alergij oz. različnih težav z dihali.