Kuhinja

Ideje za kuhinje so pomembne kot sama izdelava

Ideje za kuhinjeIdeje za izdelavo vaše sanjske kuhinje so ravno tako pomembne kot izdelava kuhinje. Ideje za kuhinje lahko zbirate povsod – v revijah, na spletnih straneh, v oddajah na televiziji, prav pridejo nasveti naših prijateljev in znancev. Izdelane kuhinje si lahko ogledate tudi na naši uradni spletni strani. Katalog kuhinj vam ponuja fotografije klasičnih in modernih kuhinj, ki vas bodo zagotovo očarale in vam olajšale izbiro. Obiščete pa lahko tudi naš razstavni salon kuhinj, ki se nahaja v Ljubljani.

Kuhinja po meri je vedno najboljša rešitev, saj natanko ustreza meram vašega prostora in je vedno točno taka, kot si jo želite. Ne glede na to, od kod dobite ideje za kuhinje in kako neverjetne se zdijo na prvi pogled, pri nas jih bomo uresničili. Izdelava kuhinj in drugega pohištva je namreč naše poslanstvo že desetletja. Naše bogate in dolgoletne izkušnje vam bodo v veliko pomoč, saj poznamo praktične in estetske rešitve, na katere morda niti pomislili niste.

Pred načrtovanjem kuhinje si oglejte katalog kuhinj

Pri načrtovanju kuhinje po meri je lahko katalog kuhinj v veliko pomoč. Na naših spletnih straneh so vam na voljo katalogi raznovrstnih kuhinj z mnogimi slikami in uporabnimi podatki, ki vam bodo pomagali pri izbiri.

Kuhinje Erjavec

Če kljub bogati izbiri ne boste našli vaše sanjske kuhinje, vam katalog kljub temu lahko ponudi zanimive ideje za izdelavo vaše kuhinje. Morda boste želeli, da se določena omara nahaja na drugem mestu, morda bi radi prestavili pomivalni stroj ali dodali funkcionalni kuhinjski otoček. Zaupajte nam svoje želje in poskrbeli bomo, da bodo vaše ideje za kuhinje zaživele, vi pa boste dobili vašo sanjsko kuhinjo po meri. Združili bomo vaše želje in naše znanje, izdelali strokovni načrt in 3D-izris ter vam kuhinjo seveda tudi izdelali.

Pohištvo Erjavec – od ideje za izdelavo kuhinje do same izdelave. Oglejte si naš aktualni katalog kuhinj!