hrast parket
Parket

Ugodna cena za beljen hrast parket | Parket hrast vrhunske kvalitete

Hrast parket je talna obloga, ki je med vsemi talnimi oblogami še vedno najbolj priljubljena. Hrast parket je namreč naraven material, ki je človeku izredno prijazen. V primerjavi z umetnimi materiali, kot so denimo talne obloge PVC, parket hrast diha, saj so drevesa, iz katerih je hrast parket nastal, živa bitja. Če imate v vašem domu denimo beljen hrast parket, se tako izognete raznim kemijskim substancam, ki so prisotne v umetnih materialih. Vaš parket beljen hrast bo tako biološko neoporečen in nanj se boste lahko brez skrbi zleknili in na njem uživali. Zato je ceno hrast parketa zagotovo vredno plačati.

Hrast parket omogoča toplino

Pravimo da les diha. In vaš hrast parket bo zagotovo dihal z vami in vašim telesom. Če se boste po vaši dnevni sobi iz beljenega hrast parketa sprehodili bosi, boste začutili toplino, ki jo bo vaš parket beljen hrast prenesel na vaša stopala. Od vseh trdnih materialov nekaj takešnga zmore samo naraven material, kot je parket. V tem smislu se s talno oblogo, kot je parket hrast, ne zmore kosati nobeden od umetnih materialov. Če plačate ceno hrast parketa, torej plačate ceno živega materiala.

hrast parketparket hrast

 

Parket hrast je estetsko čudovit

Parket hrast se ne odlikuje le z odličnimi značilnostmi, ki so funkcionalne, ki dvigujejo kvaliteto bivanja in ki uporabnikom prinašajo udobje. Hrast parket se odlikuje tudi estetsko. Že tako ali tako je les material, ki je venomer moderen oziroma aktualen. V tem smislu z lesom res ne morete pogrešiti. Na drugi strani pa se parket hrast odlikuje tudi s čudovitim naravnim vzorcem hrasta, ki simbolizira, trdnost, stabilnost in trajnost. Veliko dreves je zelo lepih in estetskih, vendar se le redka drevesa lahko merijo z značilnostmi oziroma lastnostmi, ki jih ima hrast. Tudi zato so izdelki iz hrastovega lesa vedno izjemno priljubljeni in zaželeni.