Nepremičnine

Hiše na ključ vam prihranijo veliko skrbi

Montažne hiša na ključ – akcija

Hiša na ključ pomeni, da je objekt primeren za takojšnjo vselitev in uporabo. Gradbene faze smo pri Marlesu razdelili v zaokrožene pakete S, M, L in XL, ki so podrobneje opisani na Marlesovi spletni strani. Paket XL oz. hiša na polni ključ obsega dela iz vseh drugih paketov, poleg tega pa še notranja slikopleskarska dela, keramiko, sanitarno opremo, pode (talno keramiko in parket), stopnice in notranja vrata. Ker so tovrstni elementi v veliki meri odvisni od vašega okusa, so v Marlesu pripravljeni popolnoma prisluhniti in izdelati hišo na ključ, ki bo točno takšna, kot ste si sami zamislili. V kolikor se boste odločili za hišo na ključ, boste privarčevali veliko časa, skrbi in denarja. V primeru hiše na ključ namreč vsa dela opravlja en izvajalec, zato ne prihaja do čakanja na podizvajalce in do drugih dodatnih stroškov. V primeru reklamacije se obrnete na eno samo podjetje. Hiša na ključ vam omogoča vnaprejšnje planiranje, saj je že na začetku gradnje znana celotna vrednost investicije. Ta podatek je še posebej pomemben za vse, ki najemajo kredit. Preverite  cene na novi Marlesovi spletni strani.

Hiše na ključPasivne montažne hiše

Pasivne montažne hiše

Pasivne montažne hiše spadajo med najbolj priljubljene hiše na ključ, saj se ponašajo z vsemi lastnostmi, ki jih stranke dandanes pričakujejo: visoka energijska učinkovitost, prihranki pri ogrevanju, hitra gradnja in nizka cena objekta. Pasivne montažne hiše so zgrajene iz sodobnih materialov, ki omogočajo visoko potresno varnost in odlično izolativnost. Uporabljeni materiali so zdravju neškodljivi, zato je bivalna klima v pasivnih montažnih hišah zelo prijetna. Pasivne montažne hiše predstavljajo objekte prihodnosti, zato vam jih kot odlično izbiro priporoča tudi Marles.

Hiše na ključMontažne hiše na ključ

Moderne lesene hiše

Moderne lesene hiše, ki so lahko zgrajene po sistemu nizkoenergijske gradnje, se čudovito vklapljajo v tradicionalno slovensko okolje, hkrati pa vanj vnašajo moderne arhitekturne elemente. Moderne lesene hiše so lahko v celoti iz lesa, lahko pa gre za kombinacijo lesenih in betonskih elementov. Les je odličen zvočni in toplotni izolator, poleg tega pa tudi uravnava količino vlage v objektu – objekt lahko »diha«. Na ta način les ustvarja zdravo in prijetno bivalno klimo v modernih lesenih hišah. Za vse, ki imate radi stik z naravo in naravnimi materiali, predstavljajo moderne lesene hiše optimalno bivalno rešitev. Poleg lesenih hiš za vas zgradimo tudi montažne hiše v drugih slogi, kot npr. moderne mediteranske hiše.