Gotovi parket cenik
Parket

Gotovi parket cenik

Gotovi parket hrast pri Eko stil

Gotovi parket cenikPri izbiri talnih oblog za vaše novo domovanje je nakup gotovega parketa hrast odlična naložba v prihodnost. Zaradi svoje obstojnosti in trdnosti je primeren tudi za opremljanje vaših poslovnih prostorov, ki so podleženi večjim pritiskom. Polaganje gotovega parketa je hitro in enostavno, vendar ga vseeno prepustite strokovnjakom. V slovenskem družinskem podjetju Eko stil ponujajo bogato izbiro vseh vrst parketa in drugih talnih oblog ter hkrati nudijo informacije o polaganju gotovega parketa. Točen cenik gotovega parketa najdete v njihovem razstavnem salonu na Šmartinski cesti 152 v Ljubljani (BTC City).

 

Ugoden cenik gotovega parketa za vsak žep

Pri Eko stil v Ljubljani zagotavljajo optimalno razmerje med kakovostjo in ceno gotovega parketa hrast, hkrati pa ponujajo redne akcije talnih oblog. Cenik gotovega parketa je prilagojen debelini izdelka in proizvajalcu. Plemeniti gotovi parket iz hrasta pri Eko stil nabavljajo pri vrhunskih nizozemskih in skandinavskih proizvajalcih. Izdelek je odlično stabiliziran, zato je polaganje gotovega parketa primerno tudi v primeru talnega gretja. Kljub priznanim svetovnim proizvajalcem in visoko kakovostnem materialu je cenik gotovega parketa Eko stil ugoden in dostopen vsem.

 

Zakaj se odločiti za polaganje gotovega parketa

Razlogov za nakup parketa, sploh gotovega parketa iz hrasta, je veliko. Primeren je za širok spekter prostorov, talno gretje, hkrati pa je polaganje gotovega parketa izredno enostavno in hitro. Dodatna prednost je sam cenik gotovega parketa, ki zagotavlja odlično investicijo, ki bo vaš dom krasila številna desetletja. Parket je popularna izbira med kupci, saj je na voljo v številnih barvah, stilih in debelini, ter s tem povsem prilagodljiv vašemu domu ali poslovnemu prostoru. Za odgovore na morebitna dodatna vprašanja o ceniku gotovega parketa in celotni ponudbi talnih oblog, se lahko obrnete na elektronski naslov ekostil@ekostil.si. Pregled ponudbe in reference pa so na voljo tudi na spletnem naslovu www.ekostil.si, kjer lahko spremljate tudi aktualne akcijske ponudbe.