Garderobna omarica
Garderobne omare Vgradne omare

Garderobne omarice

Garderobne omarice in omare po meri so nepogrešljivi del našega doma, saj so izdelane tako, da se na milimeter natančno prilagodijo danemu prostoru. Pa ne samo prostoru, ampak tudi vašemu slogu bivanja.

Garderobna omara

Garderobne omarice in omare v splošnem delimo na samostoječe in vgradne. Najbolj očitna razlika med njimi je ta, da vgradne garderobne omare v celoti zapolnijo prostor, od stene do stene ter od stropa do tal. Prednost samostoječe garderobne omarice po meri pa je v tem, da jo lahko premikamo po prostoru glede na naše želje in potrebe.

Vgradne garderobne omare po meri je možno vgraditi praktično kamor koli: v hodnike, predsobe, otroške sobe, spalnice, dnevne sobe, kot tudi v mansarde. Izdelane so v takšnih dimenzijah, da segajo od stropa do tal in do stene do stene.

 

Vgradne garderobne omarice in omare – ugodna izdelava pohištva po meri

Za vgradne garderobne omare po meri se po navadi odločijo tisti, ki želijo v prostor, ki ga opremljajo, pripeljati eleganco in moderen videz, obenem pa praktičen kos pohištva. Izdelava pohištva po meri je res nekoliko dražja, vendar vam garderobne omarice po meri omogoča maksimalen izkoristek prostora ter proste roke pri izbiri kombinacije in pri načrtovanju. Na voljo so vam vgradne garderobne omare in omarice po meri s klasičnimi vrati, naš cenik pa priča o ugodnih cenah še zlasti vgradnih omar z drsnimi vrati. Vse bolj priljubljeno izbiro predstavlja kotna vgradna garderobna omara z drsnimi vrati, ki popolnoma izkoristi prostor kota.

 

Načrtovanje vgradne garderobne omare na podlagi vaših potreb

Garderobna omaricaPred načrtovanjem vaše nove vgradne garderobne omarice ali omare vam svetujemo, da pregledate svoja oblačila in dodatke, ki jih imate trenutno shranjene po različnih omarah. Naredite seznam in vnaprej ugotovite, kaj potrebujete, saj se boste tako lažje odločili, ali morda potrebujete več obešalnikov ali polic. Dobro je tudi razmisliti, koliko ljudi bo garderobo uporabljalo in kje bo garderobna omara stala. Spalnica, otroška soba ali predsoba – vsak prostor ima svoje zahteve.

 

Ugodna cena za klasične lesene garderobne omare

Cena klasične lesene garderobne omare bo najbolj ugodna, če bomo omaro postavili med dva zidova. Tako bo prihranek pri materialu največji, saj omara ne bo zahtevala stranic, hrbtišča ter stropa in tal. Cena vaše vgradne omare bo še ugodnejša, če se boste odločili za navadno belo barvo. Na ceno pa vpliva tudi notranjost vgradne omare. Cena izdelave vključuje le standardno opremo, dodatki, kot so predali, košare in obešalniki, pa se zaračunajo posebej po veljavnem ceniku.