Garderobne omare Pohištvo

Garderobne omare po meri izbranega prostora

Garderobne omare po meri so nepogrešljivi del našega doma, saj so izdelane tako, da se na milimeter natančno prilagodijo danemu prostoru. Pa ne samo prostoru, ampak tudi vašemu slogu bivanja.
Garderobne omare v splošnem delimo na samostoječe in vgradne garderobne omare. Najbolj očitna razlika med njimi je ta, da vgradne omare v celoti zapolnijo prostor, od stene do stene ter od stropa do tal. Prednost samostoječe garderobne omare po meri pa je v tem, da jo lahko premikamo po prostoru glede na naše želje in potrebe.
V Mizarstvu Avbelj vam izdelamo tako samostoječe kot vgradne garderobne omare po meri, ki se bodo popolnoma prilegale izbranemu prostoru. Načrtovanje poceni vgradne omare pa bo bistveno poenostavil izris.

Načrtovanje vgradne garderobne omare po meri močno olajša izris

Vgradne omare po meriVgradne omare zaradi svoje funkcionalnosti vse bolj izpodrivajo klasične garderobne omare – celo tam, kjer nimamo stiske s prostorom. A njihova izbira je vse prej kot enostavna, saj se mora stilsko ujemati s spalnico in nuditi dovolj prostora za oblačila ter ostale dragocenosti. Garderobno omaro načrtujemo za daljše obdobje, zato se velikokrat odločimo za nevtralne rešitve, ki bodo modne deset in več let. Zlasti pri barvi omare po naročilu je pametno upoštevati ta nasvet, saj bo v prostoru najbrž dlje kot drugo pohištvo.
Svetujemo vam, da dobro razmislite o svojih potrebah, saj bodo te pomembno vplivale na izris vgradne omare. Preglejte svoja oblačila in dodatke, razmislite, ali potrebujete več obešalnikov ali več polic. Razmislite tudi o tem, koliko ljudi bo omaro uporabljalo in kakšen naj bo dostop. Vse to bo pripomoglo k večji funkcionalnosti vaše vgradne garderobne omare po meri. Ko je izris potrjen, se pripravi še izvedbeni načrt z vsemi detajli in izdelava vgradne omare se lahko začne.

Najbolj poceni so vgradne omare bele barve s standardno notranjo opremo

Cena vgradne omare bo najbolj ugodna, če bomo omaro postavili med dva zidova. Tako bo prihranek pri materialu največji, saj omara ne bo zahtevala stranic, hrbtišča ter stropa in tal. Najbolj poceni so bele vgradne omare – bela je tako njihova zunanjost kot notranjost. Na ceno pa vpliva tudi notranjost vgradne omare po naročilu. Poceni vgradne omare namreč vključujejo le standardno opremo, dodatki, kot so predali, košare in obešalniki, pa se zaračunavajo po cenah, ki jih navaja cenik.

Vas zanima, kje bi dobili poceni vgradne garderobne omare po meri? Program za izris in vse ostale informacije vas čakajo na naši spletni strani.