Pohištvo Sedežne garniture

Fotelji s prevleko iz tekstila so lahko dobra alternativa usnjenim

Fotelji so eden izmed osrednjih kosov pohištva v vsaki dnevni sobi. Marsikdo pa z njimi opremi tudi delovni kabinet oziroma pisarno, bralni kotiček ali domačo knjižnico. Gre za kos pohištva, ki je danes na voljo v številnih izvedbah, kar pomeni, da se najde nekaj za vsak okus in namen rabe  – za tiste, ki morda iščete klasičen, masiven TV fotelj za dnevno sobo, kot za vse, ki so vam bližje nekoliko bolj minimalistični dizajni, ki se elegantno zlijejo s podobo prostora in jo zaokrožijo.

fotelji

Resnično udoben fotelj je zagotovo ena najboljših naložb

Naši urniki so dandanes pogosto natrpani z najrazličnejšimi obveznostmi. Le redko kdo zmore popolnoma ubežati stresu, ki je povezan s sodobnim vsakdanom. Vendar pa je zato še toliko pomembneje, da prosti čas, ki ga imamo na razpolago, preživimo karseda kakovostno. Čas, namenjen sprostitvi, ni nikoli zapravljen čas, saj s tem obnovite svoje moči in se pripravite na izzive, ki so pred vami. Posledično se boste z morebitnimi ovirami na poti do vaših ciljev spopadli mnogo učinkoviteje. Kaj je tista dejavnost, ki vam bo kar najbolj uspešno napolnila baterije, pa je seveda odvisno od vsakega posameznika. Za nekatere to npr. pomeni aktivnosti v naravi, spet drugi pa mnogo bolj uživajo, če se lahko sprostijo v varnem zavetju svojega doma. Če sami sodite v drugo skupino, bo udoben fotelj nedvomno eden najboljših nakupov v vašem življenju. Na njem boste uživali v svoji priljubljeni seriji, prebrali dobro knjigo ali pa si preprosto odpočili od vsakdanjih skrbi. Hkrati pa je to lahko dekorativno izredno zanimiv kos notranje opreme, s katerim v hipu popestrimo in nadgradimo estetiko prostora.

Je usnjeni fotelj edina kakovostna možnost?

Ena najpomembnejših odločitev, ki jih boste morali sprejeti pri nakupu, je nedvomno izbira materiala, s čimer je pogosto tesno prepletena izbira barve. V preteklosti se je zdel usnjeni fotelj praktično edina možnost, če ste želeli kakovosten in trajen kos pohištva. Usnjeni fotelji so sicer še danes precej razširjeni, in sicer tako tisti iz pravega usnja kot fotelji iz umetnega usnja, vendar so se obenem pojavile dodatne kvalitetne opcije, ki so lahko dobra zamenjava za usnjeni fotelj. Kakovost končnega proizvoda pa je seveda v veliki meri odvisna od kakovosti uporabljenih materialov in proizvodnih postopkov. Nakupa se morate zato lotiti zelo premišljeno. Če zaradi določenih razlogov usnjeni fotelj za vas ne pride v poštev, so odlična rešitev fotelji iz tkanine, ki so del linije Natuzzi. To so fotelji, ki sodijo v najvišji kakovostni razred in katerih življenjska doba je izredno dolga. Po trpežnosti zlahka konkurirajo usnjenim foteljem, njihovo vzdrževanje pa je enostavnejše in skorajda ne zahteva časovnega vložka. Če je največji zadržek, zaradi katerega se vam zdi, da usnjeni fotelj morda ne bi bil najprimernejša izbira za vas oz. za vaš dom, ta, da bi težko našli čas za primerno vzdrževanje, ki ga zahteva usnje, je kakovostna tkanina vsekakor izvrstna opcija. Z izbiro tega materiala dobite izredno udoben fotelj za dnevno sobo oziroma za poljubne prostore v vašem domu ali za pisarno, ki vas bo navdušil s kombinacijo praktičnosti in dovršenega, izjemno modernega videza.

Omislite si sanjski TV fotelj za dnevno sobo

Fotelji iz tkanine priznanega italijanskega proizvajalca Natuzzi so vam na voljo v številnih barvah in vzorcih. Čeprav gre za kos pohištva, ki je v prvi vrsti namenjen počitku, pa ga večina obenem vidi kot dekorativni element, zato je pomembno, da je usklajen z estetiko prostora oz. z drugo notranjo opremo. Možnost izbire med številnimi izvedbami poskrbi, da boste brez težav našli rešitev, ki bo kot nalašč za vas in vaš dom. Tako boste dobili udoben TV fotelj (oziroma za poljubni namen uporabe), ki bo hkrati vizualno atraktiven in ki bo s svojo podobo v vsak prostor vnesel kanček luksuza.

Fotelji in sedežne garniture z izjemno garancijo

Prepričani smo v vrhunsko kvaliteto pohištva, ki vam ga ponujamo. Odraz tega je nadpovprečna garancijska doba na kose pohištva iz našega prodajnega programa. Če kupite TV fotelj ali druge izvedbe počivalnikov znamke Natuzzi, si namreč zagotovite kar 10 let garancije na ogrodje, obenem pa je vključena še 2-letna garancija na mehanizme, prevleke in polnila. Podobno velja tudi za druge kose pohištva, združene pod znamko Nazuzzi, kot so dvosedi, kotne sedežne garniture in postelje. Pri tem naj opozorimo, da morate za ohranitev pravice do uveljavljanja garancije upoštevati pogoje uporabe opreme, ki so navedeni v posebni knjižici, ki jo prejmete ob nakupu. Prav tako pa je nujno, da poskrbite za pravilno registracijo garancije. Za konec vas vabimo še, da si ogledate dodatne kose pohištva, ki so del linije Natuzzi. Med njimi med drugim najdete elegantne klubske mizice, ki pritegnejo pozornost z inovativnimi oblikovalskimi rešitvami, mehke preproge s prefinjenimi ornamenti in moderne svetilke. Poleg tega pa so vam na voljo še številni manjši dodatki za opremljanje vašega doma. Včasih so namreč prav drobni detajli tisti, ki ustvarijo prepoznavno, unikatno atmosfero prostora in povežejo posamezne kose pohištva v nerazdružljivo celoto.