Elektroinštalacije v hiši
Elektroinštalacije

Elektro storitve

Elektro storitve – projektiranje, izvedba in vzdrževanje elektroinštalacije v hiši

Elektroinštalacije v hišiPodjetje Elekro Pečaver v sklopu vrhunskih storitev poskrbi za kakovostne in v celoti izvedene elektro storitve tako v stanovanjskih kot v industrijskih objektih. Zagotavljamo vse vrste vzdrževanja energetskih objektov in naprav v tuji lasti ali upravljanju, odlikujejo pa nas zanesljivost, strokovnost, kakovost in konkurenčnost. Elektro storitve izvedemo profesionalno, natančno in hitro, prav tako pa poskrbimo za redne električne meritve, preglede in vsa morebitna popravila. Izdelamo vam tudi vso potrebno projektno in tehnično dokumentacijo za elektro storitve. Med naše elektro storitve spadajo tudi strelovodi, ki jih namestimo tako na stanovanjske kot poslovne stavbe.
Električna napeljava v stanovanju je bistveni element vsakega gospodinjstva, podjetja ali ustanove. Brez elektrike ni mogoče kuhanje z električnim štedilnikom, hladilniki in zamrzovalne skrinje ne delujejo. Prav tako lahko pozabite na sprejemanje in oddajanje podatkov preko televizije, telefona, radia in interneta.

 

Napeljava elektrike naj bo prepuščena strokovnjakom

Napeljava elektrike v grobem vključuje nizkonapetostne elektroenergetske inštalacije, ki so namenjene napajanju električnih naprav in razsvetljavi, ter informacijske inštalacije za telefon, protivlomno in protipožarno zaščito, klimatske in ogrevalne naprave, računalniške mreže ipd.
Ker je napeljava elektrike v objekt zahtevno opravilo, vam toplo priporočamo, da se ga ne lotite sami, ampak delo prepustite usposobljenemu in ustrezno izobraženemu strokovnjaku, ki pozna vsa zakonska določila in predpise, ki jim mora napeljava elektrike slediti.
V podjetju Elektro Pečaver d.o.o. vam bomo strokovno svetovali ter poskrbeli tako za prenovo električne napeljave v stari hiši kot za projektiranje elektroinštalacij v novogradnji.

 

Kdaj je čas za zamenjavo elektroinštalacije v hiši

Ko napeljava elektrike ni več varna, je potrebna njena zamenjava. Običajno je to takrat, ko so električni vodniki, po katerih poteka elektrika, dotrajani. Kako prepoznati dotrajano napeljavo?Znaki skorajšnje dotrajanosti so lahko utripajoče luči in segrete vtičnice, pregorele varovalke, delna izguba elektrike in preobremenjene vtičnice. Pravi odgovor o tem pa nam bodo dale meritve elektroinštalacije v hiši, ki jih bo opravil elektroinštalater.

Iščete profesionalno in zanesljivo podjetje, ki bi izvedlo pregled elektroinštalacije v hiši? V podjetju Elektro Pečaver izvajamo kakovostne elektro storitve, pri čemer vedno znova uporabljamo sodobne pristope in tehnologije. Temeljito bomo pregledali objekt, nato pa pripravili načrt prenove ter izvedli vsa potrebna dela oziroma popravila.

Potrebujete pregled elektroinštalacije v hiši? Za cenik nam pošljite povpraševanje. Elektro storitve še nikoli niso bile tako ugodne. Obiščite nas. Vabljeni tudi k ogledu naše spletne strani.