Radiatorji

Pri Bialu poleg standardnega tudi kombinirani ali električni radiator

Poleg široke ponudbe radiatorjev svežih oblik in dizajnov vam v podjetju Bial nudimo tudi električno oz. kombinirano obliko teh grelnih teles. Kot električni stenski radiator lahko izvedemo vsakega od radiatorjev, ki jih ponujamo, razen radiatorjev z oznakama A200 in A300. Možna je tudi kombinacija električnega grelca in toplovoda v kombiniranem radiatorju. Pri tem je pomembno, da radiatorja z vgrajenim električnim grelcem, ali v kombinirani uporabi, ne vgradite horizontalno, pač pa vertikalno.

Elektricni stenski radiatorji

Električni cevni kopalniški radiator tudi nestandardnih oblik, dimenzij in barv

Radiatorji na zalogi so v beli barvi ali v krom izvedbi, po naročilu pa radiatorje dobite tudi v drugih barvah RAL lestvice. Električni cevni kopalniški radiator je v dimenzijah našega osnovnega programa, na podlagi vaših želja in zahtev pa izvedbo radiatorja lahko uskladimo po nestandardnih oblikah, velikostih in barvah. V podjetju Bial poudarjamo svojo fleksibilnost, saj smo pri ustvarjanju unikatnosti tukaj za vas. Po naročilu vam izdelamo tudi zelo oseben električni radiator.

Si želite električni stenski radiator, ki združuje dizajn in funkcionalnost?

Poleg funkcionalnosti radiatorjev je za vašo izbiro pomembna predvsem estetika. Vaš toplotni grelec lahko zavijete v lasten stil z izbiro zgornje maske radiatorja, ki je lahko različnih barv in materialov. Električni cevni kopalniški radiator tako lahko oblečete v ‘ogledalo’, steklo ali les. Z našo široko ponudbo različnih linij klasičnih in električnih stenskih radiatorjev se trudimo za to, da vam ponudimo izdelke, ki združujejo dizajn in funkcionalnost.

Električni stenski radiator bo grel vašo kopalnico tudi jeseni in spomladi

V kompletu z raditorjem Bial dobite tudi nosilce, varnostni čep, slepe čepe ter garancijski list in navodila za montažo in vzdrževanje. Poleg tega svoj kopalniški radiator lahko nadgradite in preoblikujete z uporabo nosilcev brisač, obešal, ali pa z električnimi grelci. Električni stenski radiator bo funkcionalen tudi jeseni in spomladi, ko z njim lahko ogrejete zgolj željeni prostor. Med našo široko ponudbo boste zagotovo našli električni cevni kopalniški radiator po vaših željah.

Za več informacij vabljeni k ogledu naše spletne strani.