Ogrevanje in hlajenje Radiatorji

Električni radiator Bial za visok prihranek in čim manjšo obremenitev okolja

Električni radiator prispeva pomemben delež k varčevanju z energenti, kar uporabniku zagotavlja nižje stroške ogrevanja, hkrati pa tudi manjšo obremenitev okolja. Električni grelci so namenjeni vgradnji v cevne kopalniške radiatorje (lojtre) in so uporabni povsod, kjer obstaja električni priključek. Še posebej primerni so za objekte, kjer ni urejenega toplovodnega ogrevanja – na primer na vikendu ali v garaži. Električni grelci so opremljeni z elektronskim termostatom in večstopenjsko nastavitvijo temperature.

Električni stenski radiator Bial je funkcionalen, kakovosten in varčen izdelek, ki ustreza vsem varnostnim standardom in zahtevam. Njegova elegantna oblika bo estetsko dopolnila prav vsak prostor, kamor ga boste namestili. Odlikujeta ga tudi hitra montaža in enostavno upravljanje, prav tako pa ne zahteva dodatnega vzdrževanja. Električni radiator Bial lahko namestite tudi v prostore, kjer ni centralnega ogrevanja, saj našo ponudbo dopolnjuje električni stenski radiator z že vgrajenim električnim grelcem različnih moči in z večstopenjsko regulacijo.

Vrhunski električni grelci za stenske radiatorje Bial

V podjetju Bial ves čas ostajamo v koraku s časom in redno uvajamo nove rešitve, ki s pomočjo sodobnih tehnologij vedno predstavljajo korist za uporabnika – tako na estetski kot na funkcionalni ravni. Takšni so tudi naši varčni električni radiatorji. Na voljo so enostavni ali programirani električni grelci različnih oblik, velikosti in ogrevalnih moči.

Električni radiator Bial ponuja različne možnosti uravnavanja toplote:

–        petstopenjsko kontrolo toplotne moči: električni grelec za kopalniški radiator vklopimo s pritiskom na katerokoli tipko (+ ali -), prižge se indikator vklopa oz. ustreznega temperaturnega nivoja gretja (1-5); grelec za radiator izklopimo s tipko izklop;

–        centralno regulacijo radiatorja: ta omogoča kontrolo delovanja grelca preko skupnega sobnega termostata – radiator tako vzdržuje želeno temperaturo v prostoru;

–        dvourno polno delovanje: radiator omogoča vklop grelca na maksimalno moč gretja (59°C – peta stopnja gretja); po dveh urah se naprava vrne v stanje pred pritiskom omenjene tipke.

Varčni radiatorji Bial popolna kombinacija vrhunske kakovosti in funkcionalnosti

Tako kot vsi naši radiatorji je tudi električni radiator Bial popolnoma prilagodljiv vašim željam in prostoru, v katerega ga bomo namestili. Naši strokovnjaki dobro poznajo stanje v panogi na svetovnem trgu, pa tudi specifične slovenske razmere, zato so naši varčni radiatorji popolna kombinacija vrhunske kakovosti in funkcionalnosti v slovenskem okolju. Širok spekter barv in dimenzij pa bo zagotovil, da bo električni stenski radiator poskrbel za prijetno vzdušje in svežino prostora.

Zakaj torej ne bi naredili nekaj zase in za okolje? Odločite se za električni radiator Bial.