drsne stene
Drsne stene

Drsne stene: rešitev za veliko svetlobe in odprt pogled v daljavo

Drsne stene so sodobna arhitekturna rešitev za vse tiste, ki si želite zagotoviti odprt, širok in udoben prehod iz svojega bivalnega prostora na prosto, torej na vašo odprto teraso ali vrt. Prav tako pa so v zadnjih letih tudi lesene drsne stene hkrati tudi zelo atraktiven estetski dodatek, s katerim lahko prihranite veliko prostora. Privoščite si razkošje odprtega razgleda, obilico naravne svetlobe in občutek, da vas hladne betonske stene ne omejujejo.

Rešitev za funkcionalno razdelitev stanovanja so lahko tudi drsne stene

V skladu z vašimi potrebami lahko tudi nefunkcionalne prostore razdelite z vgradnjo drsne stene. Na ta način boste dobili dva svetla, pa vendar zvočno in tudi toplotno ločena prostora, z optimalnim izkoristkom razpoložljivega bivalnega prostora. Drsna stena vam namreč omogoča enostaven prehod iz enega dela prostora v drugega, hkrati pa drsna stena učinkovito zagotavlja nemoteno uporabo enega velikega prostora za dva različna namena ali uporabnika.

Prednosti panoramske drsne stene

Premične, steklene panoramske drsne stene v vaš prostor privabijo naravo. Zaradi velikih steklenih površin dajejo občutek svobode, odprtosti in zaradi velike količine svetlobe, ki prodira skozi steklo, tudi optično povečajo notranji prostor. Takšna drsna stena je odlična rešitev tako za stanovanjske hiše, kakor tudi za hotele, dvorane in druge objekte.

drsne stenedrsna stena

 

Drsne stene so lahko tudi rešitev za zaprtje neogrevanih prostorov

Za balkone, terase, vrtove in druge neogrevane površine, ki jih želite zavarovati pred vremenskimi vplivi, je ena od možnih rešitev lahko tudi drsna stena. Izbirate lahko med številnimi atraktivnimi modeli. Glede na vrsto objekta in vaše potrebe se lahko odločite za lesene drsne stenedvižno drsne stene, fiksne panoramske stene ali kombinirane  drsne stene.

Koliko vas bo stala panoramska stena? Cene so odvisne od izvedbe in materialov

Atraktivne drsne stene so investicija, ki je ne boste obžalovali! Cene so odvisne od dolžine oziroma kvadrature, izbranih materialov – les, ALU, pvc, ALU les, vrste profilov, sistema odpiranja, pa tudi od izbranega tipa stekel in načina izvedbe. Najcenejša drsna stena s preprostim sistemom odpiranja je lahko vaša že za 800 do 1000 €, nekoliko dražja pa bo lesena dvižno-drsna stena, za katero bo treba odšteti 3000 € ali več. V podjetju Kli Logatec izdelujemo tudi panoramske stene: izbirate lahko med različnimi izvedbami v različnih cenovnih razredih. Vabimo vas k obisku naše spletne stani, kjer si lahko ogledate številne možnosti izvedbe. Potrudili se bomo, da skupaj najdemo najboljšo in hkrati cenovno najbolj ugodno rešitev za vas!