Dodatna oprema za bazene
Bazeni

Dodatna oprema za bazene

Danes so bazeni na domačem dvorišču postali zelo pogosti in razveseljujejo marsikatero družino. Otroci radi preživljajo dneve ob bazenu, na vročem poletnem zraku in s pomočjo bazenov jih odtegnemo od računalniških zaslonov, kjer bi drugače preživeli cele počitnice. Ker se je cena vgradnje bazenov v zadnjih časih bistveno znižala, se marsikatera družina odloči za bazen na dvorišču. Z izgradnjo le tega lahko tudi vi uživate v vseh prednostih in koristih, ki jih nudi rekreacija v lastnem domu. Vzdrževanje kvalitetne vode je s sodobno tehnologijo postalo relativno enostavno kar pa nam omogoča dodatna oprema za bazene. Cene dodatne opreme za bazene so sprejemljive in v podjetju EMA bazeni d. o. o. se trudimo, da ponudimo kar največ v sorazmerju kvalitete in cene. Ker se že dolga leta ukvarjamo z gradnjo bazenov in prodajo dodatne opreme za bazene smo postali strokovnjaki na tem področju. Voda v bazenu mora biti neoporečna za kar bo poskrbela kvalitetna dodatna oprema za bazene, zato morate redno, enkrat tedensko bazenu dodajati sredstva za vzdrževanje čistosti vode. Pomisliti morate na kvalitetna pokrivala za bazene, filter za bazen ter črpalka bosta poskrbela za vaše zdravje in higieno, sesalec pa bo očistil odpadke z bazenskega dna. V našem podjetju EMA bazeni boste našli vso opremo za bazene. Cene so konkurenčne, mi pa bomo poskrbeli, da boste popolnoma zadovoljni s svojim lastnim bazenom.

Dodatna oprema za bazene

Pokrivala za bazene so potrebna, da voda ostane topla in čista

Po končani postavitvi bazena je zelo pomembna kvalitetna skrb zanj. V našem podjetju nudimo veliko izbiro dodatne opreme za bazene, kamor spadajo tudi pokrivala za bazene. Pokrivala za bazene so ena izmed pomembnejših stvari, če se odločite za izgradnjo lastnega bazena, ker lahko podaljšajo kopalno sezono. Če ne uporabljate pokrival za bazene pride do izhlapevanja vode in izgube temperature, kar se zgodi zlasti pri zunanjih bazenih. Težava nastopi če je voda ogrevana saj pride do izgub energije, s tem pa do povečanja stroškov vzdrževanja. Pokrivala za bazene nudijo tudi zaščito pred padci otrok in domačih živali v bazen. Prav tako pa preprečujejo, da bi vodo onesnažile žuželke, razni drobci ali listje, ki ga prinese veter. Pri nas vam nudimo pester izbor in odločate se lahko med različnimi vrstami pokrival za bazene. Nudimo vam pomične bazenske strehe, ki izkoriščaj sončno energijo za ogrevanje, odločite se lahko za plavajoče rolete, ki so namenjene zunanjim in notranjim bazenom, zelo učinkovita pokrivala za bazene pa so tudi plavajoče termo folije. Način pokrivanja bazena je smiselno izbrati glede na to, v kakšnem okolju živite.

Folija za bazene pomeni učinkovito vodotesnost

Folija za bazene je namenjena zaščiti notranjosti bazena. Mora se natančno prilagajati njegovi obliki in je narejena kot nekakšna neprepustna vreča, ki zagotavlja dobro tesnenje bazena in je celo odporna proti poškodbam. Polaganje in varjenje folije za bazene je zahtevno in natančno delo, ki ga morajo opraviti strokovnjaki. V podjetju EMA d. o. o. se s postavitvijo bazenov in z dodatno opremo za bazene ukvarjamo že zelo dolgo, zato imajo naši strokovnjaki ogromno znanja in izkušenj, obenem pa se ves čas izobražujejo, da so naše storitve res prvovrstne. Polaganje folije za bazene ni enostavno, vendar so naši profesionalci temu vedno kos. Pri raznih poškodbah je mogoče folijo za bazene celo popraviti ali pa narediti kompletno menjavo. Folija za bazene spada med obvezno opremo za bazene. Cene naše folije so konkurenčne in dostopne, njena kvaliteta pa prvovrstna saj nudi popolno zaščito in tesnenje.

Folija za bazene

Kakovostna oprema za bazene – cene so konkurenčne

Ne glede na to za katero opremo za bazen se boste odločili, naj bodo to pokrivala za bazene, folije za bazene, filter za bazen ali karkoli drugega, vam bomo z veseljem pomagali pri izbiri in vas naučili uporabe. Z našo pomočjo in s pomočjo kvalitetne opreme za bazene po ugodni ceni, se boste lahko brezskrbno prepustili uživanju. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje glede bazena, dodatne opreme za bazene, cene, se obrnite na nas. Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali in vam izčrpno svetovali. Zadovoljni boste z našo pomočjo, navdušila vas bo naša visokokakovostna oprema za bazene, cene pa kvaliteti navkljub ne bodo previsoke.

Prvovrsten filter za bazen je bistvenega pomena za vzdrževanje čiste vode

Filter za bazen je ena izmed pomembnejših stvari, ki si jo moramo priskrbeti ko se odločimo za lasten bazen. Pomemben je zaradi ohranjanja čistoče vode in ključnega pomena pri preprečevanju raznih okužb in bolezni, do katerih lahko pride zaradi nehigiene. Glavna funkcija filtra za bazen je sodelovanje pri mehanskem čiščenju vode, torej odstranjevanje večjih delcev nečistoč. Filter za bazen zahteva redno čiščenje, da bo njegovo delovanje kvalitetno in njegova življenjska doba dolga. Filter za bazen moramo čistiti nekje enkrat tedensko, pri tem pa si lahko pomagamo s posebno napravo. Lahko pa filter za bazen očistimo tudi ročno. Za optimalno delovanje filtra za bazen je priporočljiva uporaba posebnih sredstev, ki manjše nečistoče združijo v večje delce, da jih filter za bazen lahko ujame. Za konkretna vprašanja glede filtra za bazen, se obrnite neposredno na nas, kjer bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.