Postelje Vzmetnice

Dober jogi

Po zares dober jogi za otroško posteljo v eno od poslovalnic Slovenska postelja!

Za dobro spanje nas in naših otrok si želite izbrati zares dober jogi, želite pa nakup vzmetnice opraviti v podjetju, na katerega se lahko zanesete. Naše podjetje s tradicijo Slovenska postelja d.o.o. je podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo različnih ležišč, posteljnine in vzglavnikov, omogočamo pa vam tudi nakup po meri, s čimer želimo zadovoljiti vse vaše želje. Pri nas lahko dobite dober jogi, nudimo pa vam tudi strokovno svetovanje, ki ga po potrebi opravimo tudi na domu.

Jogiji za otroško posteljo cena

jogi leziscaNa voljo so vam jogiji vseh velikosti, katerih cena je glede na kvaliteto ugodna in približana našim strankam. Dober jogi za otroško posteljo je jogi dimenzij 90×200 iz lateksa, ki je naravni material in je zaradi bakteriostatičnih lastnosti negostoljuben do mnogih organizmov. Na voljo pa vam je tudi jogi za otroško posteljo iz hladno pihane pene, ki se poleg klasičnih dimenzij lahko izdela po naročilu v kateri koli velikosti in ga je mogoče nadgraditi s tanjšo plastjo spominske pene za večje udobje. Gre za zelo dober jogi, ki se ga lahko prilagodi tudi z dodatnimi materiali za drugačno trdoto ali udobje. Tretji jogi za otroško posteljo je Špagetno ležišče Tinka, ki je zelo zračno in izdelano iz šestih centimetrov pene in štirih centimetrov špagetnega polnila. Vsi ti jogiji imajo ugodno ceno in prinašajo udobno spanje vašemu otroku.

Dobri jogiji s ceno za vsakogar in široko izbiro

Poleg jogijev in posteljnih okvirov v Slovenski postelji poteka tudi prodaja posteljnine in vzglavnikov za vse priložnosti. Nadvložki, odeje in pregrinjala iz naravnih materialov in različnih debelin, za prav vse okuse in želje. Jogi 90×200 za otroško posteljo lahko nadomestite z večjim jogijem kot je denimo jogi 160×200 za mladostnika, ki potrebuje že več prostora. Vsi jogiji so vam na voljo tudi na ogled v eni od naših poslovalnic, cena pa je garantirano ugodna. Izberite si dober jogi 160×200, 200×200 ali drugih dimenzij, in se dobro naspite še danes.