Ogrevanje in hlajenje Radiatorji

Cevni radiatorji za kopalnice Bial se zlijejo z vsakim prostorom

Cevni stenski radiatorji za kopalnice

Cevni radiatorji predstavljajo najenostavnejši in najpogostejši način za ogrevanje kopalnice. Največkrat so sestavljeni iz dveh ali več vodoravno ali navpično postavljenih cevi, pri čemer so spoji praviloma varjeni. Priključeni so na sistem centralnega ogrevanja ali na bojler (električni so priključeni na električno omrežje). Zrak zaradi vročega medija intenzivno kroži, večji del toplote pa se zadržuje v zgornjih plasteh prostora. Zaradi svoje oblike so cevni stenski radiatorji primerni tudi kot obešalo za brisače, hkrati pa lahko na njih sušimo perilo. Po zaslugi sodobnega dizajna in visokokakovostnih materialov pa so kopalniški radiatorji lahko tudi izvirna in uporabna dekoracija vsake kopalnice.

Cevni radiatorji za kopalnice BIAL se ponašajo s čistimi in elegantnimi linijami, ki vam puščajo popolno svobodo pri opremljanju vaše kopalnice. Različni modeli ali izdelava po naročilu omogočajo, da se izdelki zlijejo z vsakim, še tako zahtevnim prostorom. Med najbolj priljubljenimi so kopalniški cevni radiatorji iz linije CLASSIC, ki jih odlikujeta ugodna cena in nevsiljiv minimalizem ravnih cevi, zaradi česar se ujemajo z vsako kopalniško opremo.

Cevni radiatorji za kopalnice za vse okuse

Poleg najbolj priljubljenega kopalniškega radiatorja iz linije CLASSIC našo pestro ponudbo dopolnjujejo tudi cevni kopalniški radiatorji A-LINE, ALTA, EXCLUSIVE in QUADRO. Linija A-LINE se ponaša s svežo obliko in prefinjenim dizajnom, ki se podata v čisto vsako kopalnico. Cevni stenski radiatorji ALTA po zaslugi navpičnih cevi D-profila ne potrebujejo velike vgradne globine. Ker ne  zasedejo veliko prostora, so še posebej odlična rešitev za majhne prostore. Linija EXCLUSIVE prinaša razkošje zaobljenih lokov, za prestižni vtis pa priporočamo cevne radiatorje QUADRO.

Če v naši pestri ponudbi ne boste našli pravega radiatorja za vašo kopalnico, vam ga lahko izdelamo tudi po vaši meri. Cevni radiatorji za kopalnice po meri bodo tako zadostili zahtevam prostora, vašim željam ter se zagotovo zlili z opremo vaše kopalnice.

Kopalniški cevni radiatorji Bial – cena odvisna od vašega okusa

Kopalniški cevni radiatorji po meri so rezultat vaših želja, zato je končna cena za kopalniški radiator odvisna predvsem od tega. Stenski radiatorji so sicer navedeni v našem ceniku, a so cene zgolj informativne narave. Zavedamo se, da ima vsak izmed nas edinstven okus, ki mu ne moremo določiti cene. Zato vam svetujemo, da nas obiščete. Vaši sanjski kopalniški cevni radiatorji bodo zaživeli z našo pomočjo, končna cena pa bo dostopna in vas bo zagotovo navdušila.