Kopalniška oprema Radiatorji

Cevni radiatorji

Cevni radiatorji so sestavljeni iz dveh ali več cevi, ki so postavljene vodoravno ali navpično, pri čemer so spoji praviloma varjeni. Poleg lepega dizajna jih odlikujejo tudi visokokakovostni materiali, ki jim dodajo elegantno barvo in visok sijaj. Cevni radiatorji so pogosto v uporabi v kopalniških in drugih sanitarnih prostorih. Poleg cevnih pa poznamo tudi panelne oz. ploščate radiatorje, ki so sestavljeni iz panelov.

Cevni radiatorji

Radiatorsko ogrevanje je še vedno med najbolj razširjenimi načini ogrevanja doma. Po zaslugi sodobne oblike in širokega spektra barv pa stenski radiator ni le ogrevalna naprava, temveč je vse pogosteje tudi del pohištvene opreme, saj se mora ujemati z ostalo opremo v stanovanju. Cevni radiatorji Bial se ponašajo s čistimi in elegantnimi linijami, širok spekter barv in dimenzij pa se prilagaja vsakemu okolju. Prepričani smo, da boste v naši pestri ponudbi zagotovo našli pravi radiator za vašo kopalnico. V nasprotnem primeru pa vam lahko stenski radiator izdelamo tudi po vaših željah.

Radiator za kopalnico mnogo več kot samo ogrevalna naprava

Stenski radiatorRadiator za kopalnico že kar nekaj časa presega svojo osnovno funkcijo ogrevanja ter sušenja brisač in perila. Stenski cevni radiatorji niso samo dobri grelci, pač pa postajajo priljubljeni tudi kot dekorativni element. Zasluga za to gre zanimivim oblikam, sodobnemu in estetskemu videzu ter številnim kombinacijam barv in dimenzij. Poleg tega pa je stenski radiator za kopalnico zasnovan tako, da v njej ne zasede veliko prostora. Cevni radiator za kopalnico je lahko pokončne ali ležeče oblike, cevi pa so lahko tudi zaobljene.

Med najbolj priljubljenimi je cevni radiator za kopalnico CLASSIC, ki ga odlikujejo nevsiljiv minimalizem ravnih cevi, ujemanje z vsako kopalniško opremo ter ugodna cena. V naši ponudbi pa se nahajajo tudi cevni radiatorji A-LINE, ALTA, EXCLUSIVE in QUADRO.

V stroki izdelave, prodaje in montaže radiatorjev smo prisotni že skoraj 30 let in tudi zato lahko svojim strankam ponudimo kakovostne in praktične izdelke, ki bodo hkrati polepšali njihov dom. Prepričani smo, da se bo naš edinstveni cevni radiator za kopalnico po meri popolnoma zlil z opremo vaše kopalnice, obenem pa tudi ustregel zahtevam prostora.

Cevni radiatorji Bial – praktična in elegantna izbira za vsak prostor.