Dimniki

Cev za dimnik Schiedel

Dimnik Schiedel – gibljiva inox cev za dimnik

inox-cev-za-dimnikDimnik Schiedel predstavlja vrhunski izdelek, ki upošteva sodobne trende na področju ogrevanja različnih stavb. Veste, da lahko s pravim dimnikom veliko prihranite pri ogrevanju? Da, res je. Kakovosten dimnik lahko pomeni boljši izkoristek toplote in s tem zniža stroške oziroma izgube. Izolacija za dimnik je ravno tako pomembna, kot izolacija same stavbe. Gibljiva inox cev za dimnik Schiedel je še ena od številnih prednosti, ki jih lahko izkoristite tudi pri obnovi vašega starega dimnika, saj krivine niso več težava. Rostfrei dimniki so sodoben odgovor na želje in potrebe sodobnih uporabnikov, ki vedo, kaj hočejo. Primerni so tako za samostojne hiše kot za večstanovanjske zgradbe, poslovne in industrijske objekte. Vgradimo jih lahko v novogradnje in že obstoječe dimnike, ki ne služijo več dovolj dobro svojemu namenu.

Dimniki Schiedel so sinonim za kakovost in zadovoljstvo uporabnikov

Dotrajani ali slabo narejeni dimniki so potratni, obenem pa je izdelava klasičnega dimnika dolgotrajna in zapletena. Dimnik Schiedel, za katerega je značilna gibljiva inox cev, ne potrebuje dodatnih temeljev, saj je izjemno lahek in izdelan iz vrhunskih materialov. Ker je izdelan iz inoxa oziroma gre za rostfrei dimnik, ta ne rjavi in ima dolgo življenjsko dobo. Primeren je za različne vrste ogrevanja in se odlično obnese v vseh razmerah.

Gibljiva inox cev za dotrajan dimnik – Schiedel

Sanacija dotrajanega dimnika je nujna za zagotavljanje varnosti. Dimnik Schiedel odlikuje tudi gibljiva inox cev za dimnik, ki olajša sanacijo in omogoča popolno prilagoditev kakršni koli situaciji, saj lahko premaga krivine v dimniku oziroma omogoči, da se izognemo morebitnim oviram. To pomeni, da se lahko dimnik vgradi tudi naknadno, če na primer želite spremeniti postavitev v obstoječi stavbi ali dodati kamin.

Inox dimniki imajo dolgo življenjsko dobo, pomenijo prihranek pri stroških za ogrevanje in so bolj vzdržljivi kot klasični dimnki.