Vgradne omare cenik
Omare Vgradne omare

Vgradne omare po ugodnih cenah na spletnem ceniku

Vgradne omare, ki jih lahko najdete na našem spletnem ceniku so eni izmed najbolj prodajanih izdelkov v našem podjetju Mizarstvo Venge, ki ima več kot 15 let tradicije pri izdelovanju kakovostnega pohištva pri meri. Poleg vgradnih omar po ugodnih cenah, ki so na voljo na ceniku, se ukvarjamo tudi z izdelovanjem vgradnih drsnih vrat, garderobnih omar, otroških sob, kopalnic in ostalih prostorov, kjer vam izdelamo pohištvo po meri, ki bo idealno izkoristil prostor in ga naredilo toplega in prijetnega za bivanje vas in vaših najdražjih. Na ceniku vgradnih omar se nahajajo različne, imate jo lahko pod stopnicami, lahko se odločite za otroško vgradno omaro, kamor pospravite odvečne otroške obleke ali igrače, imamo pa možnost tudi izdelovanja mansardnih vgradnih omar in pa vgradnih omar za hladilnik, ki so idealna rešitev, da vaš hladilnik v kuhinji ne izstopa oz. se prilagodi stilu, ki ga imate. Zavedamo se, da pogosto nastane problem, ko vašega najljubšega pohištva ne morete postaviti v prazen prostor zaradi prevelikih mer ali pa so mere premajhne in ne izkoristite celotnega prostora. V našem podjetju izdelujemo zgolj pohištvo po meri, kjer najprej izmerimo prostor, kamor ga želite postaviti, upoštevamo vaše želje in ideje in izdelamo kakovostno pohištvo po meri, ki vas bo navdušilo.

vgradna drsna vrata

Vgradne omare različnih vrst, ki jih najdete na ceniku

V podjetju Venge se ukvarjamo z izdelovanjem pohištva po meri za stanovanjske in vse vrste poslovnih prostorov, ne glede na zahteve. Imamo strokovno ekipo, sestavljeno iz svetovalcev, izvedbenih načrtovalcev in monterjev, ki vam bodo zagotovili kakovostne storitve in celovito rešitev, kjer boste povedali vaše želje in ideje. Vgradne omare, ki jih najdete na ceniku, so narejene po meri, ker le tako lahko najboljše izkoristimo prostor in ga naredimo takega, kot ste si ga zamislili. Vgradne omare po meri, ki so vidne na ceniku so primerne za različne velikosti prostorov, od majhnih do velikih, ne glede na uporabo in namen, ki ga želite. Vgradne omare omogočajo 100% izkoristek prostora, kar vam olajša postavljanje ostalih stvari v prostoru. V kolikor ne veste, kam bi postavili vgradno omaro, nas lahko kontaktirate in naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali. Izbirate lahko med otroškimi vgradnimi omarami, ki so primerne za shranjevanje oblek in igrač vaših najmlajših in so idealna rešitev, v kolikor gre za malo manjšo sobo, lahko pa se odločite tudi za vgradno omaro pod stopnicami, mansardno vgradno omaro ali pa si želite zgolj vgradno omaro za hladilnik v enaki barvi in motivu kot je vaša kuhinja.

Vgradne omare na našem ceniku – notranjost in zunanjost

Vse vgradne omare, ki so narejene po meri v našem podjetju in na voljo po ugodnih cenah, ki jih lahko vidite na našem spletnem ceniku, so sestavljene iz notranjega in zunanjega dela. Zunanji del je viden in mora poleg funkcionalnosti vsebovati tudi prijeten zunanji videz, ki vam bo tako všeč, da ne boste želeli zapustiti prostora. Nudimo vam možnost izbire med drsnimi vrati z Raumplus vodili ali pa običajnimi vratnimi krili, odvisno od vaših želja in potreb. Vgradne omare z vgradnimi drsnimi vrati so lahko vgrajene na različne načine: od zida do zida, od stranice do zida, od stranice do stranice ali pa od tal do stropa. Po navadi je vgradna omara po meri narejena od in do obodnih površin, v kolikor želite drugo višino ali dolžino, pa nam zgolj poveste vaše želje in se bomo z veseljem prilagodili. Pomembno je, da vam bo vaša vgradna omara po meri všeč, obenem pa vam bo všeč tudi cena na ceniku. Notranjost vgradnih omar si lahko uredite popolnoma po vašem okusu, saj nudimo različne možnosti dodatkov od obešalnikov, polic, predalov na mehko zapiranje do kravatnikov in ostalih možnosti. Odločite se lahko tudi za notranjo osvetlitev omare, ki vam bo omogočila boljši pregled v temnem prostoru, izbirate pa lahko seveda med različnimi barvnimi kombinaciji in verjamemo, da bo vsak našel vgradno omaro po meri. Obiščite cenik.

Vgradne omare cenik

Vgradna drsna vrata imajo številne prednosti

V kolikor se odločate za vgradno omaro po meri in ne veste, kakšno zunanjost izbrati, vam priporočamo, da se odločite za vgradna drsna vrata po meri. Vgradna drsna vrata imajo številne prednosti med katerimi sta najbolj očitni: estetski videz in odličen izkoristek prostora. Drsna vrata zagotavljajo odličen zunanji videz, ki navduši še tako zahtevne stranke, obenem pa maksimalno izkoristijo prostor, kjer bo omara postavljena. Diskretna vodila v kombinaciji z vrhunskim dizajnom poskrbijo za to, da vaš prostor dobi popolnoma nov karakter, vi pa se v njem počutite udobno in brezskrbno. Tako kot pri vgradnih omarah na ceniku vam tudi pri vodilih in okovju vgradnih drsnih vrat nudimo različne oblike, barve in modele, odvisno od tega kakšen je vaš prostor doma oz. kakšno pisarno imate na delovnem mestu. Prepričani smo, da vas bodo naše vgradne omare in vgradna drsna vrata navdušila in se boste pridružili našim zadovoljnim strankam. Oglejte si cenik vgradnih omar ali nas kontaktirajte za več vprašanj.