Pvc okna cena
Okna

PVC okna cena

Cena PVC oken je v zadnjih nekaj letih postala veliko bolj dostopna. Priljubljena so zaradi številnih prednosti v primerjavi z lesenimi ali aluminijastimi okni. PVC okna in vrata poleg ugodne cene odlikujeta tudi dolga življenjska doba in enostavno vzdrževanje. Sodobni PVC okvirji so odporni na vse vremenske vplive in že bistveno odpornejši na UV sevanje ter dimenzijsko stabilni. PVC zagotavlja dobro toplotno in zvočno izolacijo vašega doma, kar vam bo pomagalo bistveno znižati porabo energije. Poleg tega nudi PVC odlično požarno zaščito.

Ker je proizvodnja, izdelava in sestava enostavna in poceni, so PVC okna in vrata (cenik si lahko ogledate na spletni strani) bistveno ugodnejša od lesenih. PVC okna ne potrebujejo barvanja; tudi ostalo vzdrževanje je minimalno. Potrebno je le občasno čiščenje – kadar čistimo stekla obenem pač obrišemo še okvirje.

Pvc okna cena

PVC okna in vrata – cena, navedena v ceniku, je zgolj informativne narave

Na oblikovanje končne cene za PVC okna in vrata vpliva več dejavnikov. V splošnem je okno sestavljeno iz treh sestavin: pvc profila, stekla in okovja. Od kakovosti posameznih sestavin je odvisna cena, pa tudi življenjska doba in garancija okna. Najcenejša PVC okna in vrata pogosto povzročijo slabo toplotno izolacijo in posledično višje stroške ogrevanja.

Poleg oblike, kakovosti profilov, stekla in okovja vpliva na ceno tudi izbira barve. Najcenejša je bela, ostale barve in razne imitacije pa dvignejo ceno za nekaj odstotkov. Seveda pa ne smemo pozabiti na strošek pripadajočih storitev (demontaža, montaža, zaključevanje in dodatna dela) in dodatkov, kot so okenske police in senčila.

Če si želite našo ponudbo oken in vrat ogledati bolj podrobno, vam svetujemo, da si ogledate naš katalog za PVC okna in vrata s cenikom. Preverite tudi cenik PVC oken, ki vam ga lahko posredujemo po elektronski pošti.

pvc okna in vrata cenik

REHAU – glede na kakovost najcenejša PVC okna in vrata

Čeprav imajo PVC okna REHAU nekoliko dražje cene, izdelana so namreč iz najkakovostnejših materialov, se vam bo investicija v nakup kmalu povrnila. Z vrhunsko toplotno izolacijo boste namreč znatno prihranili pri stroških ogrevanja. Zato se še danes odločite za izdelavo visokokakovostnega PVC okna po meri REHAU in naredite konec prepihu ter izgubi toplotne energije. PVC okna in vrata za udobje, ki ste si ga vedno želeli.

Vabljeni.