cena inox dimnika
Dimniki

Cena inox dimnika se vam vsestransko splača

Cena inox dimnika se vam splača iz več razlogov. Cena inox dimnika se splača, ker za relativno malo denarja dobite izvrstni dimnik, ki se vsestransko odlikuje. Navadni ali vrteči inox dimnik je namreč izvrstni proizvod, ki svojo vlogo opravlja več kot odlično. Če iščete ugodni inox dimnik v Novem mestu, je cena našega troslojnega inox dimnika bržkone najbolj ugodna. Vabimo vas, da na našem ceniku preverite ceno inox dimnika in jo primerjate z variantami, ki so inox cevi za dimnik alternativne. Ugotovili boste, da je cena troslojnega inox dimnika med vsemi najugodnejša. Res je, da je vrteči inox dimnik nekoliko dražji, a kljub temu je v Novem mestu inox dimnik še vedno najcenejši dimnik.

cena inox dimnika

Cena inox dimnika je glede na kvaliteto, katero dobite, smešno nizka

Cena inox dimnika je res zelo ugodna. A to še zdaleč ne pomeni, da je inox cev za dimnik kakovostno slabša alternativa kot druge dimniške opcije. Prav nasprotno. Inox cev za dimnik je vrhunski proizvod, ki se odlično obnese v najrazličnejših razmerah. Navaden ali vrteči inox dimnik lahko postavite v notranji prostor ali zunaj, saj inox material ne rjavi, če je izpostavljen vlagi. Poleg tega bo brez težav prenesel najrazličnejše vremenske vplive, ki mu ne bodo mogli priti do živega. Brez težav namreč prestane velike temperaturne razlike, četudi se te zgodijo v zelo kratkem času. Cena troslojnega inox dimnika ni ugodna samo zato, ker pač v Novem mestu inox dimnik dobite poceni in tako pridete do nekakšnega dimnika, ki ga potem vgradite ter tako dobite proizvod, s katerim po liniji najmanjšega odpora rešite del izgradnje dimniškega sistema. Cena inox dimnika je tako ugodna, ker inox cev za dimnik že pomeni bolj ali manj zaključen dimniški sistem, saj ne potrebuje dodatne izolacije, ker je ta že tovarniško vgrajena. Vsak dimnik namreč potrebuje toplotno izolacijo, ki preprečuje, da bi po dimniku tekel kondenz, ki nastane kot posledica tega, da se iz toplega zraka, ki pride v stik s hladnim telesom ali prostorom, izloči vlaga. Ker je v dimniku zelo vroče, se v dimniku, ki ni izoliran, tvori vlaga, ki potem teče po dimniku navzdol, kar je zelo slabo za samo delovanje dimniškega sistema oziroma kurilnega telesa. Pri inox cevi za dimnik pa teh težav ni, ker je med zunanjim in srednjim slojem vgrajena poliuretanska izolacija, ki se odlikuje z visoko stopnjo izolativnosti, tako da je kondenz onemogočen.

Inox cev za dimnik je lahka, kar je njena zelo velika prednost

Cena inox dimnika bi bila lahko dosti višja, a bi ljudje inox dimnik v Novem mestu in vsepovsod drugje vseeno kupovali. Če gradite v eni od višjih etaž lahko navadni ali vrteči inox dimnik brez težav začnete postavljati šele v tisti etaži. Četudi bi bila cena troslojnega inox dimnika znatno višja, bi se vam ta dimnik še vedno splačal, saj inox cev za dimnik zaradi svoje majhne lastne teže ne potrebuje temeljenja. Klasični lastni dimniki, ki potrebujejo temeljenje, se morajo začeti v pritličju ali kleti, če je objekt podkleten, saj je njihova teža zelo velika. Pri inox cevi za dimnik pa te težave seveda ni, kar izdatno poceni stroške izgradnje.

inox cev za dimnik

Cena inox dimnika je nizka tudi v smislu montaže

Ne samo, da je nabavna cena inox dimnika ugodna, pač pa je cenovno ugodna tudi njegova montaža. Ker je ta dimnik tako lahek, je z njim zelo enostavno manipulirati. Dimniki, ki so težki, potrebujejo kompleksnejši horizontalni in še posebej vertikalni transport, kar zadevo v smislu izgradnje kajpak podraži. In to še ni vse. Cena montaže inox dimnika je zelo ugodna tudi zato, ker so njegove cevi zelo enostavno sestavljive, zato izredni prevozi zaradi velike dolžine vsekakor niso potrebni, ker je kratke komponente zelo enostavno prevažati.

Inox cev za dimnik pri nas je zelo ugodna

V našem podjetju se zelo trudimo, da našim stranka zagotovimo konkurenčne cene inox dimnika. V času, ko je prisotna velika draginja in so še vedno prisotne posledice gospodarske krize, je dobro, da nam vsaj kdaj uspe opraviti res dober posel oziroma odličen nakup. Cena inox dimnika je pri nas vsekakor postavljena tako, da lahko zagotovo rečete, da ste pri nas sklenili dober posel in opravili dober nakup. Radi pa bi poudarili tudi to, da našim strankam z veseljem svetujemo in jim pomagamo, da si izgradijo takšen dimniški sistem, ki bo njihovemu kurilnemu telesu omogočil maksimalen izkoristek, kar je ekonomično z vidika obratovalnih stroškov, torej se to pozna v naši denarnici. Na drugi strani pa je tovrsten odličen izkoristek koristen tudi za okolje, saj je zaradi optimalnega izkoristka porabljene manj kurjave in je s tem tudi stopnja onesnaževanja nižja.