Cena gotovega troslojnega parketa
Parket

Cena gotovega parketa

Gotov parket – cena gotovega parketa ugodna tudi po zaslugi nižje cene polaganja

Cena gotovega troslojnega parketaTako cena kot način polaganja je odvisna od vrste parketa. V osnovi ločimo dve vrsti parketov: surovi ter gotovi dvoslojni in troslojni parket. Cena surovega parketa je nekoliko višja kot cena gotovega parketa, ker zahteva naknadno površinsko zaščito, medtem ko je gotovi parket (cenik na spletni strani) že tovarniško končno obdelan, torej brušen, lakiran ali oljen, kar pomeni, da odpade brušenje in sušenje laka. Še več časa pa prihranimo po zaslugi polaganja na klik, ki omogoča hitro in enostavno, predvsem pa ugodno polaganje parketa.
Ker je gotov parket oz. cena gotovega parketa s polaganjem v primerjavi z ostalimi talnimi oblogami relativno draga, je najbolje, da polaganje parketa prepustite strokovnjaku. Le tako boste lahko prepričani, da bo vaš gotov parket položen brezhibno, cena gotovega parketa pa tudi ne previsoka.

 

Dvoslojni in troslojni gotovi parket vrhunske kakovosti – preverite cenik

V salonu parketa Ekostil so na voljo gotovi parketi vrhunske kakovosti po ugodni ceni – le preverite naš cenik za gotovi parket. Med njimi je tudi Karelia gotov parket. Cena gotovega parketa s polaganjem pa je lahko še nižja po zaslugi ugodnih cen za gotovi parket, ki jih prinaša naša akcija.
Parket je naravna lesena talna obloga, ki v prostor prinaša edinstveno lepoto, toplino in domačnost lesa. Ena največjih prednostih gotovega parketa pa je zagotovo njegova možnost obnavljanja. Po določenem času namreč lahko gotovi parket zbrusimo in polakiramo ter mu tako povrnemo prvotni sijaj. S tem poskrbimo tudi za njegovo še daljšo uporabnost. Zaradi svoje večplastne strukture in elastičnosti površinske obdelave so gotovi parketi tudi najbolj primerni za uporabo pri polaganju na tla s talnim gretjem.
Troslojni gotov parket, katerega cena za m2 je, glede na cenik za gotovi parket, nekoliko višja od dvoslojnega, predstavlja najboljšo izbiro za visoko obremenjene površine. Sestavljen je iz treh plasti lesa, ki so trdno zlepljene med seboj. Vrhnji del je dovolj debel, da omogoča ponovno brušenje in obnovo (to velja za parkete, lepljene na tla), pri čemer parket ne izgubi svoje lepote in trajnosti. Gornja plast je pomembna zaradi videza parketa, srednja in spodnja plast pa skrbita, da je parket stabilen.

Vas zanima kakšna je cena gotovega parketa v našem salonu? Cenik za gotovi parket si lahko ogledate v našem salonu parketa na Šmartinski 152 v Ljubljani. In ne pozabite, cena gotovega parketa je lahko nižja tudi po zaslugi ugodnih cen, ki jih prinaša naša akcija za gotovi parket, zato bodite pozorni nanjo. Vabljeni.