Blago za sedežne garniture ugodno
Sedežne garniture

Blago za sedežne garniture po vaši meri: različni dizajni garnitur s počivalniki

Blago za sedežne garniture je lahko različno, odvisno od vaših želja in zahtev. V podjetju Maros smo za vas pripravili bogato ponudbo sedežnih garnitur trosed, širokih in sedežnih garnitur s počivalniki. Odločite pa se lahko tudi za sedežno garnituro po meri, ki se bo popolnoma prilegala prostoru vaše dnevne sobe. Izbirate lahko med različnimi barvami blaga za sedežne garniture, prav tako pa lahko izberete različne modele sedežnih garnitur. Ne glede na željen model sedežne garniture, je pri izbiri blaga za sedežno garnituro pomembno že vnaprej razmišljati o čiščenju in vzdrževanju. Nekatero blago za sedežne garniture je namreč bolj občutljivo in zahteva nekoliko več previdnosti pri sami uporabi, medtem ko je na primer usnjena sedežna garnitura zelo lahka za vzdrževanje. Obiščite nas v enem izmed naših prodajnih salonov in z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri blaga za sedežne garniture ter vam svetovali tudi glede čiščenja.

Blago za sedežne garniture ugodno

Sedežna garnitura po meri (široka, trosed): prilagodite sedežno garnituro svojim željam
V podjetju Maros lahko izberete sedežno garnituro po svoji meri. Kaj ponuja sedežna garnitura po meri? Predvsem popolno prilagajanje vašim željam in zahtevam, veliko udobja, bogato ponudbo izbire blaga za sedežno garnituro, različne oblike in velikosti (široke sedežne garniture, trosed, sedežne garniture s počivalniki itd.), različne oblike in praktične rešitve. Izvedba po meri vam omogoča, da kar se da praktično izkoristite prostor, ki bo namenjen sedežni garnituri, da lahko s pravilno izbiro blaga za sedežno garnituro tudi stilsko uskladite garnituro z ostalim pohištvom v vaši dnevni sobi. Poleg široke ali sedežne garniture trosed pa se lahko odločite tudi za sedežno garnituro z ležiščem ali počivalnikom. Vaša sedežna garnitura bo tako izdelana samo po vaših željah: sami boste izbrali blago za sedežno garnituro, barvo, širino itd.

Široke sedežne garniture in sedežne garniture s počivalniki

Široke sedežne garniture in sedežne garniture s počivalniki, ki vam jih nudimo v podjetju Maros, so narejene iz kvalitetnih materialov, na voljo pa so različne vrste blaga za sedežne garniture. Počivalniki ponujajo odlično rešitev za sprostitev, lahko pa se odločite tudi za različne funkcije, nastavljiv naslon za glavo, noge ali nastavljiv sedežni in hrbtni del. Sedežne garniture s počivalniki so na voljo v usnju ali blagu v vseh možnih postavitvah.

Izbira blaga za sedežne garniture

Izbira blaga za sedežne garniture je odvisna od vaših želja. Na voljo so sedežne garniture iz tkanine in usnja. Vsako blago ima svoje prednosti, na vas pa je, katero blago boste izbrali.

Sedežna garnitura po meri Maros