Biološke čistilne naprave
Čistilne naprave

Biološke čistilne naprave za lepšo sedanjost in prihodnost

Biološke čistilne naprave so idealna rešitev za vse tiste, ki živijo stalno ali občasno na podeželju, stran od kanalizacije in želijo ugodno in kakovostno poskrbeti za odplake. V zadnjih letih se je, tako kot na drugih področjih, tudi pri čiščenju odpadnih voda zgodil velik tehnološki razvoj, katerega posledice so visokotehnološki izdelki, ki imajo kakovostne sisteme upravljanja, različne vrste črpalk, senzorje in ventile, ki pomagajo pri čiščenju odpadne vode. Kompleksni sistemi so lahko učinkoviti, a imajo po navadi tudi nižjo zanesljivost delovanja ter se zaradi kompleksnosti večkrat pokvarijo, zato je včasih boljše kupiti enostavno napravo. V naši akciji bioloških čistilni naprav lahko najdete napravo one2clean, ki je enostavna mala biološka čistilna naprava, ki kakovostno odstranjuje odpadno vodo. Poleg omenjene lastnosti biološka čistilna naprava skrbi tako za okolje, v katerem živimo kot tudi za naš proračun, saj so stroški delovanja in vzdrževanja bistveno manjši od dragih priključnin na kanalizacijo ali letnega čiščenja odplak. Čistilne naprave so prihodnost odstranjevanja odpadnih voda in prepričani smo, da vas bodo navdušile in zagotovile večjih prihranek ter skrb za okolje. Zadnja, a ne najbolj pomembna ugodnost takšnih naprav je tudi ta, da država ob nakupu določenih naprav nudi subvencijo za biološko čistilno napravo, kar pomeni, da boste prihranili tudi ob nakupu.

Biološke čistilne naprave

Biološka čistilna naprava – inovativna rešitev za odpadne vode

Odstranjevanje odpadnih voda je na podeželju izjemno zahtevno, v kolikor niste priključeni na kanalizacijo, ki pa je, v večini primerov izjemno draga investicija. Verjetno ste se tudi vi že kdaj soočili z vsemi uredbami, zakoni in predpisi, ki jih je potrebno upoštevati in vam vzamejo veliko časa in denarja, a imamo našem podjetju za vas odlično rešitev. Biološka čistilna naprava one2clean je izjemno ugodna naprava, ki vam bo privarčevala čas in predvsem denar, saj je veliko cenejša od priključnine na kanalizacijo ali letnega čiščenja odplak. Čeprav živimo v modernem svetu, ni zanemarljivo dejstvo, da se v Nemčiji več kot milijon gospodinjstev ne more ekonomično priključiti na kanalizacijo, zato se je podjetje GRAF odločilo za proizvodnjo inovativnih rešitev za kakovostno odstranjevanje odpadnih voda. Odlično delo in inovativnost smo prepoznali tudi v našem podjetju zato vam zagotavljamo kakovostne greznice od eno do večprekatnih do popolnoma bioloških čistilnih naprav, kot je one2clean. Mala biološka čistilna naprava one2clean je testirana na terenu in je dokazana rešitev za kakovostno čiščenje odpadnih voda, obenem pa nudi vsem uporabnikom tudi prednosti na področju obratovalnih stroškov in varnosti. Prepričani smo, da boste navdušeni nad biološkimi čistilnimi napravami podjetja Graf, zato obiščite akcije bioloških čistilnih naprav in izberite svojo.

Biološka čistilna naprava one2clean – en rezervoar z eno komoro

Biološka čistilna naprava je enostavna za uporabo, saj nima nepotrebnih dodatkov, obenem pa je izjemno zanesljiva in zagotavlja daljšo življenjsko dobo. Za delovanje potrebuje zgolj en rezervoar z eno komoro, ki je povozen in nosilen do 12,5 t. Čiščenje odpadnih voda z biološko čistilno napravo je tako varno in predvsem cenovno dostopno, kar marsikoga prepriča za nakup. Vgradnja čistilne naprave je možna v vozno površino ali zelenico v bližini vaše hiše. One2clean čistilna naprava je izjemno priljubljena, saj v odpadni vodi na mehanskih in električnih delov, obenem pa je celoten proces čiščenja izjemno dobro optimiziran, kar zagotavlja veliko manjšo porabo elektrike zaradi zgolj enega črpalnega procesa. Za proizvodnjo čiste vode potrebuje takšna naprava zgolj tri korake, vsa obdelava odpadne vode pa se dogaja v le eni komori v rezervoarju. Pomembna lastnost oz. prednost naše male biološke čistilne naprave je odpravljanje nepotrebnih črpalnih procesov in vračanje blata, zato ne bo nepotrebnega smradu, saj odpadno vodo takoj aktivira s kisikom in uporabo edinstvene tehnologije. Končen produkt je čista obdelana voda brez vonja, ki jo brez slabe vesti lahko vrnemo nazaj v naravo in tako poskrbimo tudi za okolje v katerem živimo.

male biološke čistilne naprave

Mala biološka čistilna naprava po ugodni ceni

Mala biološka čistilna naprava one2clean, ki se ukvarja s čiščenjem odpadnih voda je izjemno trajnostno naravnan produkt, ki doseže učinkovitost do 99%. Tudi v primeru, da bodo zakoni v Sloveniji v prihodnosti še bolj strogi vam naša biološka čistilna naprava zagotavlja varno naložbo, saj je usmerjena v prihodnost. Z enostavnim delovanjem enega črpalnega procesa naprava prihrani pri energiji ter podaljša življenjsko dobo zračnega kompresorja, ki je ključni del sistema, tako da ste lahko ob nakupu popolnoma sproščeni in prepričani o kakovosti in dolgotrajnosti naprave, ki jo kupujete. Pomembna lastnost naših bioloških čistilnih naprav je enostavno vzdrževanje, poraba energije pa je skoraj neznatna. One2clean je čistilna naprava sedanjosti in prihodnosti, zato smo prepričani, da bo navdušila tudi vas. Kakovost in predvsem ugodna cena, v kolikor pa v njo vključite še subvencijo za biološke čistilne naprave, ki vam jo nudi država ob nakupu je to rešitev, ki je ne smete zamuditi. Mi smo pravi naslov za male biološke čistilne naprave v akciji.