Urejanje okolice

Betonski umivalniki in vodnjaki – priljubljeni izdelki iz betona

Betonski umivalniki in vodnjaki so visokokakovostni izdelki iz betona, ki jih v podjetju Figura uspešno izdelujemo že vrsto let. Beton danes predstavlja najpogosteje uporabljeni gradbeni material, saj ga odlikujejo številne pozitivne lastnosti. Izdelan je iz neškodljivih naravnih materialov, kot so gramoz, pesek, cement in voda, zato ni škodljiv niti zdravju niti okolju in je enostaven za reciklažo. Brez težav kljubuje vremenskim vplivom, poljubno ga lahko obdelujemo, hkrati pa je poceni. Zato niti ni presenetljivo, zakaj so izdelki iz betona tako priljubljeni.

Betonski umivalniki – funkcijsko in estetsko obogatijo vaš vrt ali letno kuhinjo

Betonski umivalnikiMed izdelki iz betona za urejanje vrta in okolice so betonski umivalniki zagotovo najbolj priljubljeni, saj predstavljajo odlično popestritev vrta in okolice. Obenem pa pomenijo, da imate tudi na vrtu ali dvorišču vodo vedno pri roki.

Samostoječi betonski umivalniki za vrt so obdelani z vseh strani, zato jih lahko namestite kamorkoli. Vodovodna napeljava poteka skozi dno lijaka, zaradi transporta pa je umivalnik sestavljen iz več delov. Stenski betonski umivalniki pa imajo priključek za vodo na hrbtni strani, tako da mora biti napeljava že pripravljena na objektu. S pomočjo gradbenega lepila ga pritrdimo na steno in že ga lahko začnemo uporabljati. Pri nas boste dobili tudi različne dodatke, kot so pipe, mreže, omarice. Skratka, vse kar potrebujete na vrtu ali dvorišču.

Betonski vodnjaki Figura – prava izbira za vaš vrt

Tako kot betonski umivalniki so tudi vodnjaki Figura visokokakovostni slovenski izdelek in plod lastnega oblikovanja. Ročno so uliti iz najboljših materialov in odporni proti zmrzovanju. Vsa korita pri vodnjakih imajo površinsko glazuro za lažje čiščenje, za večjo uporabnost pa ravno dno. Široko ponudbo sestavljajo stenski in prostostoječi betonski vodnjaki tako modernega kot tradicionalnega sloga. Prepričani smo, da boste med njimi našli pravi vodnjak za vaš vrt.

Izbira primernega vodnjaka je povsem odvisna od vaših želja in pričakovanj. Vzemite si čas, sprehodite se skozi svoj vrt in premislite, kakšen vodnjak si želite. Za lažjo odločitev pa smo vam s strokovnimi nasveti na voljo tudi mi.

Potrebujete pomoč pri urejanju vašega vrta? Pokličite nas. Vaš vrt bomo spremenili v oazo užitka in sprostitve, njegov videz pa bodo popestrili visokokakovostni izdelki iz betona, ki zagotavljajo trajnost in brezskrbno uporabo. Na naši spletni strani si lahko ogledate tudi našo bogato ponudbo letnih kuhinj. Med njimi je tudi letna mini kuhinja.

Vabljeni.