Kopalniška oprema Radiatorji

Barvni radiatorji za skladnost prostora – radiatorji po naročilu

Barvni radiatorjiCevni kopalniški radiatorji Bial so po zaslugi sodobnega dizajna in visokokakovostnih materialov izvirna in uporabna dekoracija vsake kopalnice. Funkcionalnost, praktičnost in izjemna eleganca so le nekatere odlike, ki jih prinašajo cevni radiatorji Bial za kopalnice. Ponujamo vam zelo različne modele kopalniških radiatorjev, prav vsak od teh pa bo zadostil še tako zahtevnemu okusu. Našo ponudbo pa dopolnjujejo tudi radiatorji po naročilu, za vse tiste, ki si želite poseben in edinstven izdelek, ki se bo zlil z opremo vaše kopalnice, obenem pa bo zadostil zahtevam prostora.

Cevni barvni radiatorji po naročilu stranki ponujajo ogromno možnosti: izbira lahko med različnimi barvnimi odtenki in oblikami, izdelek je lahko zasnovan tudi z umetniškim pridihom. Kopalniški radiatorji po naročilu omogočajo skoraj neomejeno število izvedb, da se lahko v celoti skladajo z vašim prostorom in z oblikami v njem.

V našem podjetju vam ponujamo možnost izbire barve radiatorja. Radiatorji po naročilu se barvajo z barvami po RAL letvici. Prepričani smo, da boste med njimi zagotovo našli pravi odtenek, ki se bo ujemal z barvo kopalniškega pohištva ali ploščic. Da bi barvni radiatorji v vašo kopalnico vnesli skladnost, lahko uporabite enako barvo, njen odtenek ali pa kontrast. Medtem ko so beli in krom radiatorji vedno na zalogi, pa so barvni radiatorji dobavljivi le po naročilu.

Kopalniški radiatorji po naročilu – oblika in dimenzije

Kopalniški radiatorji po naročilu so izdelani tako, da se s svojimi posebnimi oblikami in dimenzijami povsem prilagodijo vašemu prostoru. Dizajnerski radiatorji za kopalnice pridejo še posebej prav v mansardnih stanovanjih. Tam nizki stropi marsikomu predstavljajo oviro, a ne nam. Vrh radiatorja namreč lahko naredimo pod ustreznim kotom, pritrdimo pa ga na iste priključke, kamor so bili priključeni prejšnji. Je pa treba paziti, da oblika radiatorja ostaja takšna, da lahko voda v njem nemoteno kroži.

Če si torej želite, da bi vaši cevni radiatorji po naročilu pripomogli k harmoniji v vaši kopalnici, si na RAL lestvici izberite barvo, nam pa posredujte njeno številko. Barvni radiatorji Bial bodo tako že kmalu popestrili vaš dom.

Barvni radiatorji Bial – dizajnerski radiatorji za kopalnice po vašem okusu. Vabljeni tudi na spletno stran!