Ograje

Balkonske ograje

Najprej lahko povemo, da se vse ograje za balkone, dvoriščne, stopniščne ograje in vrtne ograje izdelujejo po željah naročnikov in v kombinaciji z našimi priporočili. Zunanja inox balkonska ograja je prava izbira za vse, ki si želite minimalističen stil združiti z eleganco in modernim izgledom. Zunanja inox kovinska balkonska ograja ima odlične lastnosti, saj ji vremenski in drugi vplivi ne pridejo do živega. Zaradi izjemne trdnosti in obstojnosti zunanja inox balkonska ograja s steklom vedno izgleda kot nova, poleg tega pa ne zahteva skoraj nikakršnega vzdrževanja. Dovolj je, da kovane balkonske ograje na vsake toliko časa obrišete z mehko in vlažno krpo.

balkonske ograje balkonska ograja

Horizontalne balkonske ograje z garancijo

Zunanje in notranje inox balkonske ograje izdelamo v skladu z vašimi željami. Odločite se lahko za vertikalno, horizontalno balkonsko ograjo ali diagonalno iz nerjavečega jekla, hkrati pa lahko izbirate tudi med različnimi oblikami rostfrei cevi. Te so največkrat okrogle, če pa si želite kvadratnih ali pravokotnih, pa vam z največjim veseljem postavimo takšne notranje oziroma zunanje inox ograje za balkone. Veliko pozornosti namenjamo tudi detajlom na kovanih balkonskih ograjah, kot so npr. zaključki cevi. Zunanjo ograjo, pa naj bo ta balkonska ograja, vrtna inox ograja, dvoriščna inox ograja ali stopniščna zunanja ograja, vam po želji tudi strokovno montiramo. Ker imamo že kar 20-letno tradicijo, se na visoko kakovost izdelave in montaže zunanjih in notranjih inox balkonskih ograj s steklom lahko popolnoma zanesete. Hifa d.o.o.

Horizontalne balkonske ograje kakovostne izdelave

Ali vaš dom vsebuje vsaj zametek modernosti? Želite eleganco še dodatno poudariti? Potem je skrajni čas, da se odločite za notranje inox balkonske ograje, ki jo poleg čudovitega videza dopolnjujeta tudi visoka kakovost in obstojnost materiala. Dovolite, da sodobna inox ograja za stopnice vašemu stopnišču pričara prijetno vzdušje in nas pokličite še danes. Ograja je lahko polnjena s steklom ali pleksi steklom. Popularne pa so tudi prečne cevi ali pokončne cevi inox notranje ograje. Vse naše balkonske ograje so prašno barvane v barvah po lestvici RAL, odtenek pa si izberete po vaših željah. Na vse horizontalne balkonske ograje nudimo tudi 10-letno garancijo! Vabimo vas, da si ogledate tudi zunanje prašno barvane ograje in zunanje vroče pocinkane ograje, ki jih popolnoma prilagodimo vašemu okusu in željam. Izkušnje so pokazale, da je naš odzivni čas in svetovanje po predhodnem telefonskem pogovoru učinkovitejši, tako za vas kot za nas. Za vaša povpraševanja smo vam na voljo po predhodnem klicu na telefonsko številko 031-688-704, vsak dan od PON-PET od 7h-17h. V kolikor so naše storitve primerne za vas, vam bomo pripravili ponudbo. Vsekakor nam lahko pošljete elektronsko sporočilo.