Ograje

Aluminijaste balkonske ograje so okolju najprijaznejše

Pri balkonskih ograjah iz aluminija so med kupci najbolj iskane prav horizontalne aluminijaste ograje H profila. Zasnovane so namreč po principu »vidno – nevidno«, kar pomeni, da balkonska ograja zastira poglede v stanovanjski prostor (nevidno od zunaj), z notranje strani pa ustvarja odprte poglede (vidno od znotraj navzven).

Balkonske ograje H profil

Aluminij kot material za balkonske ograje pa ima številne prednosti. Je izredno lahek, odporen na vremenske vplive, njegove specifične mehanske lastnosti omogočajo zelo dobro sposobnost oblikovanja in preoblikovanja, kar pri balkonskih ograjam pomeni mnogo različnih slogov in oblik. Ima dolgo življenjsko dobo, predvsem pa je z zdravstvenega vidika neoporečen za zdravje in naravi prijazen, saj sodi med materiale z veliko možnostjo ponovne reciklaže.

Podjetje FlexVar iz Golnika proizvaja balkonske ograje iz aluminija, eco lesa in stekla. Strankam se prilagodijo z različnimi oblikami, barvami in kombinacijami materialov za balkonske ograje. Dvajset let izkušenj v panogi izdelovanja dvoriščnih in balkonskih ograj, krilnih in drsnih dvoriščnih vrat ter domofonov in poštnih nabiralnikov, so znak zaupanja in prilagodljivosti željam in potrebam strank. Nudijo tako svetovanje kot tudi celotno izdelavo, dobavo in montažo ograj in vrat. Najboljšo rešitev po ugodni ceni pa najdejo tudi v primeru bolj zapletenih izvedb balkonskih in dvoriščnih ograj. Pokličite jih in se prepričajte sami.