Okna aluminij les
Alu okna

Okna alu les

Okna alu les imajo veliko prednosti! Ne veste, katera izbrati? Izberite najboljša!

Okna alu les so kakovostna, estetsko dovršena in funkcionalna okna, ki so vse bolj pogosta izbira vseh, ki od oken pričakujejo več kot samo odprtino za svetlobo. Za nas okna niso le odprtine za svetlobo in zračenje, temveč povedo veliko tudi o lastnikih stanovanja ali hiše. Alu les okna imajo veliko prednosti pred na primer PVC okni, saj so v enem oknu združene vse odlične lastnosti lesa in aluminija. Les kot naraven material je idealen za proizvodnjo oken. Če pa mu dodamo aluminijasto masko, pa dobimo okno, ki bo zadovoljilo tudi najbolj zahteven okus in pričakovanja. Cena alu les okna je pri nas konkurenčna in ugodna, na voljo pa so vam v različnih dimenzijah in modelih. Če ne veste, katera les alu okna izbrati, vas vabimo, da si ponudbo ogledate na naši spletni strani. Vabljeni pa tudi v naš salon, kjer vam bomo predstavili celotno ponudbo lesenih in lesenih alu oken ter vam z veseljem pomagali pri izbiri.

Okna aluminij lesRazlične oblike in dimenzije lesenih alu oken

Časi, ko so bile na voljo samo standardne dimenzije oken, so že davno minili. Tudi v našem podjetju se trudimo čim bolj približati strankam in njihovim željam ter zahtevam, zato so naša lesena okna z alu masko na voljo v različnih dimenzijah in oblikah. Zavedamo se, da so kakovostna okna ključnega pomena za udobno bivanje. Ne le, da ščitijo pred negativnimi vplivi iz okolja, okna notranje prostore osvetljujejo in povezujejo z zunanjimi. Pri nas lahko dobite okna alu les, ki jih izdelamo po vaši meri. Sodobna tehnologija, ki jo uporabljamo pri izdelavi oken, nam omogoča neomejene oblikovalske možnosti. Vaša okna, lesena ali alu les, lahko opremimo z različnimi dodatki, ki lahko posnemajo navdihe preteklosti in pretekle arhitekture ter tradicije, lahko pa se odločite za sodobna okna, ki pogumno stopajo na pot prihodnosti. Okna prihodnosti so tudi alu les okna. Prednosti, ki jih imajo tovrstna okna, so številne.

Kakšne so prednosti alu les oken?

Brezkompromisna trdnost aluminija in toplina lesa, združena v eno popolno okno – to je leseno alu okno. Les je odličen toplotni izolator, ki zagotavlja prijetno bivalno klimo v bivalnem prostoru in uravnava vlago. Aluminij pa poskrbi za trdnost, varnost in estetsko dovršenost. Okna alu les se odlično obnesejo tudi v najbolj neugodnih klimatskih razmerah, kljub temu pa zahtevajo minimalno vzdrževanje. Če vas zanima, katere so ostale prednosti lesenih alu oken, vas vabimo, da nas obiščete v salonu in z veseljem vam bomo povedali kaj več o teh sodobnih in estetsko dovršenih oknih. Njihova cena je v odličnem razmerju s kvaliteto in bivalnim udobjem, ki ga ponujajo. Prepričajte se sami!

Aluminij les okna prednostiKatera alu les okna izbrati?

Med množico alu les oken je včasih težko izbrati najboljša. V našem podjetju vam ponujamo zelo kakovostna okna alu les, ki imajo pred ostalimi okni veliko prednosti, pa tudi njihova cena je konkurenčna in dostopna. Naša ponudba obsega štiri modele alu les oken, in sicer KLI Prestige 85. KLI Prestige 95, KLI SLim 110 in KLI Vetro 110. Vsi naši izdelki ustrezajo vsem evropskim standardom, poleg tega pa se ponašajo s sodobnim dizajnom in vrhunskimi materiali, iz katerih so izdelani. Široka paletna odličnih oken, ki imajo odlične toplotne in zvočne izolativnostne vrednosti, vam je na voljo v različnih dimenzijah in oblikah. Vsa naša okna, vključno z alu les okni, so zelo varna. Če ne veste, katera alu les okna izbrati, si oglejte odlične karakteristike oken. Podatke o njih lahko dobite na naši spletni strani ali pa v našem prodajnem salonu.

Ponudba alu les oken

V naši ponudbi lahko najdete kakovostna lesena alu okna, ki se lahko pohvalijo z odličnimi karakteristikami glede toplotne in zvočne izolativnosti, pa tudi varnosti. Okna iz linije KLI Prestige 85 so najboljši primer sožitja lepote naravnih materialov in brezkompromisne trdnosti in trajnosti, ki jih zagotavlja aluminijasta obloga na zunanji strani izdelka. Odlično se obnesejo tudi v najbolj neugodnih vremenskih razmerah, čiščenje in vzdrževanje pa je minimalno. Gre za vrhunsko linijo lesnih oken z alu masko, ki imajo trojno zasteklitev s serijsko vgrajenim toplim robom oziroma toplotno izboljšanim distančnikom. Izdelamo vam jih lahko iz lesa smreke, macesna, hrasta ali merantija. Tudi okna iz serije KLI SLim 110 se lahko pohvalijo z odlično izolativnostjo in konstrukcijsko stabilnostjo. To zagotavlja nizka višina profilov in lepljeno steklo v okvir. Zaradi svoje izjemne konstrukcije so ta okna še posebno primerna za energetsko varčne in pasivne objekte, saj se lahko v kombinaciji s toplotno izolativno zasteklitvijo in zunanjo prekrivno alu masko doseže tudi do 30 % višjo toplotno izolativnost. V omenjena okna alu les so vgrajena tri tesnila s trajno elastičnimi lastnostmi. V standardno opremo okna spada tudi kljuka TOULON, ki je na voljo v sivi, beli ali rjavi barvi.

Izberite najboljša okna za vaš dom

Ne glede na to, ali prenavljate ali vgrajujete okna v nov dom, izbira oken je zelo pomembna za prijetno bivalno klimo v vašem domu. Če želite najboljša okna z najboljšimi lastnostmi, potem so najboljša izbira za vas okna alu les. Več informacij o oknih lahko dobite na naši spletni strani, z veseljem pa vam bomo pri izbiri primernih oken za vaš dom pomagali tudi zaposleni v našem podjetju.