Oprema za dom in vrt

Okna alu les

Okna ALU les oziroma z ALU oblogo – zmagovalna kombinacija

Okna ALU les združujejo najboljše iz dveh svetov. Poudarijo odlike, obenem pa odpravijo manjše pomanjkljivosti obeh materialov. Posledično ni presenetljivo, da se vse več kupcev, ki gradijo ali prenavljajo svoje domove, odloča za to rešitev. Če ste sami v podobni situaciji, je vsekakor vredno razmisliti o omenjeni kombinaciji …

Lesena okna z alu oblogo

ALU les okna – prednosti , ki jih je smiselno upoštevati pri izbiri

Odločitev za lesena okna z ALU oblogo odpravlja morebitne pomisleke, ki ste jih morda imeli v povezavi z obema materialoma. Zakaj izbrati prav ALU les okna? Prednosti izvedbe z oblogo so prepričali že mnoge. Z odločitvijo za lesena okna z ALU oblogo je zagotovljeno zelo enostavno vzdrževanje, kar je zagotovo najpomembnejša prednost uporabe obeh materialov pri proizvodnji, zato stavbnemu pohištvu čas zlepa ne bo prišel do živega. Podobno pa velja za manj ugodne vremenske pogoje. Tudi po dolgih letih uporabe je zagotovljena visoka stopnja energetske varčnosti, k temu pa je treba prišteti še nespremenjeno funkcionalnost in videz. Vse to torej dobite, če izberete ALU les okna. Prednosti pa s tem še niso izčrpane. Poleg naštetega si je mogoče obetati topel, domačen videz, kot ga zagotovi le naravni material. Seveda pa so možne določene nadgradnje, na primer premaz z izbrano barvo, ki poskrbi za nekoliko modernejši pridih in vnese živahnost v vaš dom.

Okna ALU les z oblogo iz linije MARLES SUPREME

V podjetju MARLES smo za vas ustvarili linijo MARLES SUPREME, v kateri najdete lesena okna z ALU oblogo, izdelana v skladu z najsodobnejšimi arhitekturnimi smernicami. Gre za trajnostno in funkcionalno stavbno pohištvo, ki je prijazno do vašega zdravja in do okolja. Zelo primerno je tudi za nizkoenergijske in pasivne gradnje. To so okna ALU les z oblogo, ki jih odlikuje modern dizajn z značilnimi ravnimi, čistimi, minimalističnimi liniji. Ponujamo vam možnost izbire med bolj eksotičnimi vrstami materialov, kar poskrbi za povsem unikatno končno izvedbo, seveda v kombinaciji z izbranim barvnim odtenkom (izbirate lahko med vsemi barvami po RAL-lestvici, poleg tega pa so možne posebne izdelave in imitacije, kar dela linijo SUPREME še posebej unikatno). Lesena okna z ALU oblogo so oblikovana tako, da docela poudarijo arhitekturne značilnosti objekta in se zlijejo s fasadnimi detajli. Stekla poskrbijo za dodatno toplotno (vse do Ug = 0,5 W/m2K), svetlobno in zvočno izolacijo ter za zaščito pred pogledi mimoidočih. S pomočjo najsodobnejše tehnologije pa smo zagotovili še posebno varnostno zaščito. Vse to pripomore k temu, da boste imeli v svojem domu občutek popolne varnosti in zasebnosti, da bo poraba energije minimalna ter da boste uživali v popolnem miru in zbranosti, ki je ne bodo motili zvoki iz okolja.

Salon, kjer si je mogoče ogledati ALU les okna (Ljubljana)

Želite prejeti našo ponudbo? Postopek je zelo preprost. Vse, kar morate storiti, je, da na naši spletni strani izpolnite poseben obrazec, v katerega vnesete želeno vgradno obliko, dimenzije (širino in višino), tip elementa, vrsto odpiranja in število kosov, ki bi jih potrebovali. Po želji pa lahko naložite dodatne datoteke (načrti, skice ipd.) V zelo kratkem času boste nato prejeli našo ponudbo. Bi si morda želeli še pred končno odločitvijo v živo ogledati naša ALU les okna? Ljubljana je pravo mesto za to. Tam namreč najdete naš salon. Če bi nas torej želeli obiskati, nas boste našli na naslovu Dunajska cesta 151, Ljubljana. V Salonu idej MARLES Ljubljana smo vam po potrebi na voljo za strokovno svetovanje, ki vam bo zagotovo olajšalo izbiro.

Alu les okna

Lesena okna z ALU oblogo oziroma lesena ALU okna – cenik in subvencija

Naše vodilo je, da želimo zagotoviti kakovost, ki traja. To je vsekakor dejavnik, ki ga je smiselno upoštevati ob nakupu. Če namreč investirate v energetsko varčna okna, se vam bo vložek že kmalu povrnil, saj se bo poraba energije močno zmanjšala, v hladnejših in v toplejših delih leta. Pri nakupu stavbnega pohištva je torej vedno dobro upoštevati dolgoročni izračun. Seveda pa se obenem trudimo, da vam že ob samem nakupu ponudimo karseda dostopna lesena ALU okna. Cenik alu les oken pripravimo na podlagi vašega povpraševanja in vam pošljemo podrobno ponudbo. Pri tem ne pozabite na možnost pridobitve subvencije, ki predstavlja precejšnjo finančno razbremenitev. Če potrebujete pomoč pri pridobivanju nepovratnih finančnih sredstev Eko sklada, se lahko prav tako obrnete na nas. Eko sklad ponuja subvencijo za stavbno pohištvo, ki ustreza visokim standardom energetske varčnosti in s tem pomembno prispeva k zmanjšanju negativnih vplivov na okolje. Pri tem morate paziti, da izbrano stavbno pohištvo zares ustreza vsem pogojem, navedenim v razpisu. Če se odločite za naša lesena okna z ALU oblogo, teh dilem ne bo, saj so toplotne izgube minimalne. Preverite še možnost izjemno preprostega zračenja, ki ga ponujajo naša lesena okna z ALU oblogo. V mislih imamo sistem activPilot PADM in novi pogon za okovje serije BDT. Tako lesena okna z ALU oblogo zagotovijo povsem naravno zračenje prostorov (v skladu s standardom DIN 1946-6), ki je obenem energijsko učinkovito, načrt zračenja pa je mogoče prilagajati svojim individualnim potrebam.

,