Oprema za dom in vrt

Sedežne garniture z ležiščem

Sedežne garniture z ležiščem so praktičen kos pohištva, ki je med uporabniki izjemno priljubljen zaradi vsestranskosti –  moderna sedežna garnitura ali postelja? Včasih ni potrebno izbirati. V podjetju Maros ponujamo več lepih sedežnih garnitur z ležiščem, kadar pa ne potrebujete dodatne postelje, temveč samo več udobja, lahko izberete tudi sedežne garniture s počivalniki. Vabimo vas, da prebrskate spletno stran in katalog ter se prepričate o izjemni ponudbi sedežnih garnitur: usnjenih, iz blaga, na voljo so kotne sedežne garniture, moderne sedežne garniture, dvosedi, trosedi in fotelji ter druge sedežne garniture. Cene so navedene ob artiklu, v nadaljevanju pa vam ponujamo nekaj razlogov za izbiro sedežne garniture z ležiščem ter nasvetov za lažje čiščenje sedežne garniture.

Moderna sedežna garnitura

Prednosti sedežne garniture z ležiščem

Sedežne garniture z ležiščem imajo številne prednosti:

Opozorilo le pri čiščenje sedežne garniture: ne pozabimo raztegniti kavča in globinsko očistiti tudi jogija, da se ne njem ne nabirajo pršice.

Pravilno čiščenje sedežne garniture

Čiščenje sedežne garnitureKotna sedežna garnitura je potrebno, ko se na njej pojavi umazanija, saj bomo z rednim vzdrževanjem podaljšali njeno življenjsko dobo. Pred temeljitejšim čiščenjem sedežne garniture, le-to posesamo ali jo očistimo z metlico, da odstranimo večje delce. Če vrsta blaga dopušča, posamezne madeže rahlo zdrgnemo s krtačko in nežnim čistilom, pri občutljivejšem materialu pa izberemo nežnejšo krpico. Na trgu obstaja veliko sredstev za čiščenje sedežne garniture, če smo pristaši naravnejših postopkov, pa v lavorju zmešamo toplo vodo z malo kisa, v mešanico potopimo krpo in z njo nežno obrišemo kavč. Uporabimo lahko tudi vodni in globinski sesalec, pri sedežnih garniturah z ležiščem pa ne pozabimo ležišča raztegniti in posesati tudi vzmetnice. Pri hujših madežih ali občutljivejšem materialu priporočamo profesionalno čiščenje sedežne garniture.

Preverite tudi našo ponudbo dnevnih sob!

, , , , , , ,